LEPE BEOGRAĐANKE OSUNČAĆE VAM OBLAČNO JUTRO! Uslikali smo ih u centru, njihovi STILOVI OSTAVLJAJU BEZ DAHA! FOTO
Espreso modna patrola, Foto: Tamara Trajković

ulična moda

LEPE BEOGRAĐANKE OSUNČAĆE VAM OBLAČNO JUTRO! Uslikali smo ih u centru, njihovi STILOVI OSTAVLJAJU BEZ DAHA! FOTO

U šetnji Knez Mihailovom ulicom mogli su se videti različiti stilovi - od lepršavih haljina i kratkih šortseva do elegantnih suknji i trendi košulja

Objavljeno:
Jovana Nedeljković

Naš grad je oduvek bio poznat po jedinstvenom stilu svojih stanovnika, a danas su mlade dame u prelepim letnjim kombinacijama dokazale da je Beograd prava modna prestonica Balkana.

Iako sunca danas nema na beogradskim ulicama, možda će vam modni spektakl, stilovi i lepota ovih dama osunčati i ogrejati dan.

U šetnji Knez Mihailovom ulicom mogli su se videti različiti stilovi - od lepršavih haljina i kratkih šortseva do elegantnih suknji i trendi košulja. Boje su dominirale - od pastelnih nijansi koje su donele osvežavajuću nežnost, do jarkih tonova koji su unosili dinamiku i energiju u gradski pejzaž.

Ove mlade dame pre svega birale su udobnost i veruju da su šare izašle iz mode. Jednostavne kombinacije su im sinonim za moderan stil.

Devojke u šetnji Knez Mihailovom
Devojke u šetnji Knez Mihailovomfoto: Tamara Trajković

Mnoge dame su zahvalne što je kombinacija patika sa bilo kojim odevnim komadom postao modni standard u kojem nema greške. A kako to izgleda lepo pokazala je jedna Beograđanka koja je crnu haljinu uklopila sa modernim šarenim patikama.

Par u šetnji prestonicom
Par u šetnji prestonicomfoto: Tamara Trajković

I ove dve mlade dame stavile su udobnost na prvo mesto. Široke pantalone koje su bile popularne devedesetih ponovo su u centru pažnje mladih devojaka, a one ih uklapaju sa majicama, košuljama, sakoima...

Devojke šetaju kroz Beograd
Devojke šetaju kroz Beogradfoto: Tamara Trajković

Svedenost je ključ stila ovih starijih dama na koje smo naleteli juče. Jedna od njih cvetnim dezenima ukrasila je svoju kombinaciju.

Dame u Beogradu
Dame u Beogradufoto: Tamara Trajković

Moda nije bila jedini element koji je krasio ove lepe letnje kombinacije. Detalji kao što su sunčane naočare, nakit i moderne torbice dodatno su isticali jedinstvenost svakog stajlinga.

Pogledajte u galeriji ispod još neke dame koje je naša kamera zabeležila u Beogradu.

1 / 7 Foto: Tamara Trajković

Ulična moda u Beogradu nije samo odraz individualnog stila, već i znak kulturne raznolikosti i kreativnosti. Svaka kombinacija nosi priču o ukusu, inspiraciji i osobnosti onih koji ih nose.

Fotografije koje smo zabeležili svedoče o tome da je leto u Beogradu vreme kada se moda nosi sa ponosom i uživanjem. Dok šetate centrom grada, obavezno obratite pažnju na ove inspirativne modne trenutke koji dokazuju da su Beograđanke uvek u korak sa svetskim trendovima, a često i ispred njih.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:59

MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.