"U KOLIKO KVADRATA ŽIVITE"? Postavili smo ovo pitanje BEOGRAĐANIMA, bićete zatečeni njihovim odgovorima! (ANKETA)
Anketa, Foto: Nemanja Nikolić, Aleksandar Jovanović Cile, Tamara Trajković

A , VI?

"U KOLIKO KVADRATA ŽIVITE"? Postavili smo ovo pitanje BEOGRAĐANIMA, bićete zatečeni njihovim odgovorima! (ANKETA)

Novinari portala Espreso pitali su Beograđane u koliko kvadrata žive, da li su nekretnine u njihovoj svojini ili plaćaju kiriju, kao i da li su zadovoljni prostorom kojim raspolažu

Objavljeno:

Posao, obaveze, svakodnevni problemi sa kojima se ljudi danas suočavaju, sve više uzimaju danak, a mnogima je želja da se "skuće" u što većem i što komfornijem stanu.

Bolja zarada sa sobom nosi i mogućnosti kupovine većeg stana, a kada se planira porodica i deca svaki "dodatni kvadrat" mogao bi mnogo da znači.

Novinari portala Espreso pitali su Beograđane u koliko kvadrata žive, da li su nekretnine u njihovoj svojini ili plaćaju kiriju, kao i da li su zadovoljni prostorom kojim raspolažu.

Lepa Milica Zdravković dočekala nas je nasmejana i vedra pitanjem kojoj smo joj postavili i pohvalila se da živi u velikom prostoru, ali nam je otkrila i planove za budućnost.

Milica Zdravković
Milica Zdravkovićfoto: Tamara Trajković

"Živim u kući od 100 kvadrata na Zvezdari. Plaćam rentu te kuće u iznosu od 3.000 evra. Što se tiče budućih planova, planiran da otkupim kuću, ali to sve zavisi od toga kako mi bude išao biznis. Ipak je najbolje kada čovek ima nepokretnost u svom vlasništvu", kaže Milica.

Beograđanin pod imenom Šućurija rekao nam je da poseduje stan koji je dobio od MUP-a i da u njemu živi sa još tri osobe.

Šućurija
Šućurijafoto: Tamara Trajković

"Stanujem u stanu veličine 63 kvadrata u Borči. Živim sa svojom porodicom. Sada je dobro kako je ranije bilo, kada je nas dvanaestoro živelo u istom stanu. Sada delim prostor sa još tri osobe, sa svojom suprugom, sinom i snajkom", kaže on.

Jedna Beograđanka nam je rekla da živi pod kirijom u stanu na Vračaru.

Anketirana Beograđanka
Anketirana Beograđankafoto: Tamara Trajković

"Živim u stanu na Vračaru veličine 79 kvadrata. Živim sa svojom porodicom. Živimo kao podstanari. Nije idelano, ali preživećemo", tvrdi ona.

Jedna prolaznica nam je kratko odgovorila da stanuje sa svojom porodicom u stanu od sedamdesetak kvadrata i da joj je to, kako je naglasila, "sasvim dovoljno."

Anketirana prolaznica
Anketirana prolaznicafoto: Tamara Trajković

Bonus video:

03:11

NOTAR ODBIO VOLJU 80-GODIŠNJAKA DA OSTAVI STAN BRATU IAKO JE IMAO DOKAZ DA JE SVESTAN! Njegovi izdržavaoci u problemu!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.