Šetao šumom, pa naišao na skrivene stepenice: Prizor koji je ugledao dole pamtiće celog života (VIDEO)
Stepenice, Foto: Printscreen/TikTok/joshtheintern

jezivo

Šetao šumom, pa naišao na skrivene stepenice: Prizor koji je ugledao dole pamtiće celog života (VIDEO)

On je otkriće podelio sa svojim pratiocima na TikToku, gde je video brzo postao veoma gledan, sa više od 18 miliona pregleda

Objavljeno:

Džoš, popularni kreator sadržaja na društvenim mrežama, poznat je po istraživanju napuštenih i neobičnih lokacija širom sveta, često uz pomoć Gugl mape. Ovoga puta, šetajući šumom, naišao je na nešto neočekivano - na zarastao ulaz koji vodi duboko pod zemlju.

On je otkriće podelio sa svojim pratiocima na TikToku, gde je video brzo postao veoma gledan, sa više od 18 miliona pregleda.

- Zapravo nije bilo planirano da pronađem ovo mesto - rekao je Džoš na video-snimku, objašnjavajući kako je otkrio misteriozni ulaz prekriven biljkama i granjem.

Dok je prolazio kroz mračni i uski prolaz, spuštajući se stepenicama u podzemlje naišao je na čelična vrata koja su vodila do drugog niza stepenica i uzanih tunela, dodatno produbljujući njegovu misteriju. Bez obzira na nelagodnost, odlučio je da istraži podzemni lavirint tunela i soba.

Iako je pronašao nekoliko prostora ispunjenih vodom i zarđalim predmetima, najzagonetniji trenutak bio je kada je došao u deo tunela sa belim pločicama i otiscima stopala na zidovima, baš kao da je neko tu bio zarobljen i na sve načine pokušavao da pobegne.

- Ušao sam unutra da istražim ulaz i onda se našao u lavirintu dugih podzemnih tunela i tajnih soba. Ovo je definitivno jedno od najjezivijih napuštenih mesta koje sam istraživao! Iz jednog hodnika ulazi se u drugi, sam kraj se ne nazire. Ovo su već treća teška metalna vrata kroz koja sam prošao, tako da je po svemu sudeći ono što se krilo na kraju bilo dobro čuvano. Šta god da je bilo, izgleda da su želeli da to zadrže u tajnosti - opisao je Džoš.

@joshtheintern I was not meant to find this place! 😱 While hiking through a forest I came across this overgrown entrance that led underground. Heading inside to explore it I found myself in a maze of long tunnels and secret rooms! This is definitely one of the creepiest abandoned places I have explored! #abandonedplaces #abandoned #urbex #exploring #creepy ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Ovaj mladić je na sebi imao i masku, a više puta je razmišljao da odustane od istraživačkog poduhvata i vrati se nazad, budući da je njegovo istraživanje trajalo satima, a torbu je ostavio napolju. Na samom kraju naišao je na nekoliko wc-a, tako da je jasno da je neko tu obitavao. Poslednja vrata bila su raznesena, a s druge strane se pružao dodatni izlaz u civilizaciju, ali Džoš ni tada nije uspeo da otkrije pravu svrhu ove podzemne građevine.

Njegovo istraživanje nastavilo je da intrigira milione gledalaca, a mnogi su se pitali šta se zapravo krije iza misterioznog ulaza. Džošovo otkriće izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a pratioci su podelili svoja mišljenja i teorije o tome šta bi taj misteriozni podzemni kompleks mogao da bude.

Neki su nagađali da je to staro sklonište iz Drugog svetskog rata, dok su drugi mislili da bi mogao biti deo napuštene industrijske zgrade ili čak nekadašnji tajni bunker.

Bonus video:

00:35

POŽAR U NOVOM BEOGRADU: Gore stepenice u Bloku 61 (KURIR TV)

(Espreso/Srećna republika.rs/Ana Đelić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.