Oglasila se baka bebe koju su oteli roditelji iz Srbije: Otkrila jezivu istinu, od ćerke traži samo jedno!
Beba, Foto: EPA MARTON MONUS

napeto!

Oglasila se baka bebe koju su oteli roditelji iz Srbije: Otkrila jezivu istinu, od ćerke traži samo jedno!

Iako su mediji preneli da par ima još dece koja bi mogla da im budu oduzeta, ta informacija nije potvrđena

Objavljeno:

Majka Kristine N. iz Srbije koja je sa partnerom Kevinom otela bebu iz bolnice u Francuskoj, obratila se preko medija ćerki u nadi da će moći da utiče na nju.

"Pošlušaj mamu i vratite dete u bolnicu. Nemojte da uništavate svoj život", poručila je ona ćerki i zetu.

Ona je zatim rekla da su se Kristina i Kevin odlučili na takav korak jer "su joj lekari rekli da će joj uzeti dete".

"To ju je uplašilo, inače to nikada ne bi uradila. Mlada je još, ne razume koliko je rizikovala jer je tako uradila. Dete bi moglo da umre", rekla je bebina baka.

Ranije danas Tužilac je saopštio da iako je prošlo dosta vremena još uvek postoji šansa da je beba živa.

On je poručio roditeljima da se shvate da je dečak prevremeno rođen i da je u opasnosti.

Iako su mediji preneli da par ima još dece koja bi mogla da im budu oduzeta, ta informacija nije potvrđena.

Podsetimo, dečak Santjago, koji je prevremeno rođen pre 20 dana i dalje nije pronađen, a policija intenzivno traga za njegovim roditeljima koji su ga, kako se sumnja, oteli iz bolnice u noći između ponedeljka i utorka. Lekari navode da su šanse da dečak preživi van bolnice sve manje i manje sa svakim satom koji prolazi.

Policija je navodno pronašla dokaze da su roditelji sa malim Santjagom prebegli u Belgiju, a na osnovu materijala nadzornih kamera, koje su snimile "audi" koji su roditelji navodno koristili da napuste francusku.

Iz francuske policije navode da sarađuju sa evropskim i belgijskim vlastima, te da je u Belgiji raspisana poternica za detetom.

Strahuje se da bi mali Santjago mogao da umre, jer je u pitanju prevremeno rođeno dete, kojem je neophodna stalna medicinska nega.

Beba
Bebafoto: RINA/Ustupljene fotografije

Prema informacijama koje je objavio BFMTV, Santjago nije mogao da sisa, niti da jede na flašicu, dok je bio u bolnici. Takođe, kako je u pitanju prevremeno rođena beba, u riziku je od dobijanja raznih infekcija.

Mediji pišu da je osumnjičeni Kevin poslednji put viđen u tamnim farmerkama, beloj majici, tankoj teksas jakni i crnom mantilu, dok je Kristina imala beli džemper, svetloplavi prsluk i zelenu suknju.

"Par je, veruje se, otišao u Belgiju, nakon što su dete tokom noći uneli u automobil pravo iz bolnice", saopšteno je iz tužilatšva.

Navodno su oboje od ranije poznati policiji, otac zbog krivičnog dela nasilje, a majka zbog upotrebe narkotika.

Prema izvoru Le Parisiena, sumnja se da su Kevin i Kristina oteli dete iz straha da bi socijalne službe mogle da im uzmu dete.

Međutim, pre otmice nije pokrenut nikakav postupak, iako je isti razmatran. Ipak, nakon otmice, ukoliko dečak bude pronađen živ, vlasti će roditeljima, koji su poreklom iz Srbije, oduzeti starateljstvo.

Inače, policija je 22. oktobra uhapsila pet osoba, starih između 16 i 29 godina, zbog sumnje da su učestvovali u organizaciji otmice maloletnog lica. Veruje se da je najmanje njih dvoje imalo ključnu ulogu u otmici malog Santjaga.

Bonus video:

04:30

MAJCI REKLI DA JOJ JE BEBA MRTVA, A ONDA DOKTOR JEDNIM POSTPUKOM ODAO ISTINU! Postresna ispovest žene koja traži ukradenu sestru!

(Espreso/Telegraf.rs/Marija Milutinović/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.