Zelenski jednim potezom razbesneo Ruse, usledila brutalna reakcija! Zaharova poludela, nazvala ga kretenom! (VIDEO)
Marija Zaharova, Foto: printscreen/x/Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський, EPA NATALIA KOLESNIKOVA, EPA OLIVIER HOSLET, AP Photo Vadim Ghirda

JU, JU!

Zelenski jednim potezom razbesneo Ruse, usledila brutalna reakcija! Zaharova poludela, nazvala ga kretenom! (VIDEO)

Tokom svog redovnog večernjeg obraćanja na mrežama sa presekom stanja na frontu, Volodimir Zelenski se ovog puta pojavio u "neobičnom izdanju"

Objavljeno: 12:29h

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski jednim potezom izazvao je bravu buru na društvenim mrežama, a usledila je i zvanična reakcija Ministarstva spoljnih poslova Rusije, a sve to zbog jedne majice.

Tokom svog redovnog večernjeg obraćanja na mrežama sa presekom stanja na frontu, Volodimir Zelenski se ovog puta pojavio u "neobičnom izdanju".

Naime, on je na sebi imao majicu na kojoj piše "Hajde da ponovo učinimo Rusiju malom" (Make Russia small again), što je izazvalo salvu reakcija.

Zelenski je majicu, rađenu po uzoru na Trampov slogan, nosio na snimku objavljenom na njegovim Tviter i Instagram nalozima u kojem je govorio o novoj američkoj pomoći Ukrajini i to od zamrznutih ruskih sredstava.

"Stigla je važna vest iz Sjedinjenih Američkih Država: Amerika je donela odluku da obezbedi 20 milijardi dolara. Ova sredstva su obezbeđena od zamrznutih ruskih sredstava i deo su odluke G7 da Ukrajini dodeli 50 milijardi dolara, sa ciljem podrške našoj odbrani i otpornosti. Ova pomoć će nas zaista podržati, i važno je da se sprovede ove godine. Zahvalan sam Sjedinjenim Državama i celokupnoj grupi G7", rekao je Zelenski.

Rusko ministarstvo spoljnih poslova: Kretenu

Vrlo brzo je stigla i reakcija ruskog ministarstva spoljnih poslova.

"Mala, kao šta? SSSR? Rusko carstvo? Ah, shvatam! Kao Kijevska Rusija. Za to nam je potreban Kijev. Sam si to rekao, kretenu", rekla je Marija Zaharova, portparolka ministarstva.

Bonus video:

00:05

Zelenski došao na sastanak sa svim liderima 1

(Espreso/ b92/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.