Sa mužem spava na oltaru, a sina je smetila u... Srbi popadali kad su videli šta je uradila od crkve! (VIDEO)
Prisila, Foto: Printscreen/ TikTok/ the1870studio

šta mislite o ovome?

Sa mužem spava na oltaru, a sina je smetila u... Srbi popadali kad su videli šta je uradila od crkve! (VIDEO)

Među neobičnim sobama nalazi se "sobica za kakao" i "biblioteka", u kojoj se nalazi krevet za njenu sestru kad svrati u posetu

Objavljeno:

Prisila i njen suprug Morton žive u crkvi staroj 154 godine, a unutrašnjost svog doma podelili su sa svojim pratiocima na TikToku.

U videu, Prisila je krenula s obilaskom crkve, a prvo je pokazala svoj studio, gde izrađuje rukotvorine. Zatim je prikazala njihovu spavaću sobu smeštenu na "istočnom oltaru", te zid koji koriste za projekciju filmova.

Većinu večeri provode na "zapadnom oltaru", gde su uredili simpatičan dnevni boravak s televizorom. Kad je reč o uređenju, naglasak stavljaju na kreativnost pa tako ponekad nameštaj nađu i u smeću, a nakon toga ga u svom studiju preurede ili prenamene.

Crkva je zadržala mnoge originalne karakteristike, uključujući orgulje koje su pretvorene u improvizirani bar. Tu su i još jedne orgulje koje su besplatno dobili preko "Craigslista", te prostorija inspirisana "Čarobnjakom iz Oza".

Prisila ima brojne kutke u crkvi koje koristi za slikanje, pisanje i kreativne projekte, a najnoviji projekt joj je šuma od papir-maše stabala visokih šest metara. Njihova trpezarija ima sto dugačak šest metara, a crkva sadrži i još nekoliko orgulja – toliko da Prisila nije sigurna koliko ih imaju.

"Bez Mortona, ništa od ovoga ne bi bilo moguće," dodala je Prisila te ceo prostor nazvala ostvarenjem svojih snova.

Među neobičnim sobama nalazi se "sobica za kakao" i "biblioteka", u kojoj se nalazi krevet za njenu sestru kad svrati u posetu. Njihov sin takođe živi s njima, u podrumskom prostoru od 220 kvadratnih metara, koji ima dve spavaće sobe.

Jedan od najuzbudljivijih delova crkve je zvonik, s kojeg se pruža pogled na celo njihovo selo u Pensilvaniji.

"Imamo oko 900 kvadratnih metara stambenog prostora, na pet spratova", rekla je Prisila te dodala: "Dovoljno je mesta za sve. Imamo dva podruma – jedan je savršen za našeg sina, a drugi je malo jeziv, ali nadam se da će jednog dana postati moj studio za izradu stakla."

Mnogi su komentarisali kako je crkva čarobna, posebno noću kad je osvetljena. Uprkos veličini, Prisila a je otkrila kako im za čišćenje ne treba puno vremena.

"Koristimo robot usisavač, nema puno prašine, trošimo manje od dva sata nedeljno na čišćenje."

I premda je raspored stvari u kući prilično neuredan, Prisila insistira da je to samo deo njenog šarma.

Bonus video:

09:31

U TURSKOJ JOŠ JEDNA PRAVOSLAVNA CRKVA POSTAJE DŽAMIJA!

(Espreso/ Kurir/ Net/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.