"Neko se malo zaneo...": Rus poludeo od besa, zbog ovoga ne može da spava noćima! Brutalan kao nikad, sve se trese!
Dmitrij Medvedev, Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik / Profimedia

DRAMA MOĆNIKA

"Neko se malo zaneo...": Rus poludeo od besa, zbog ovoga ne može da spava noćima! Brutalan kao nikad, sve se trese!

On je obično pitom na pregovorima, rekao je Medvedev o Trampu

Objavljeno:

Bivši predsednik SAD Donald Tramp u dijalogu sa ruskim liderom Vladimirom Putinom sigurno nije pretio bilo kakvim "napadima na Moskvu", izjavio je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

On se osvrnuo na pisanja medija da je Tramp na sastanku sa uredništvom "Volstrit džurnala" rekao da je, navodno, pretio ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da će izvesti napad na Moskvu, ako Rusija "bude progonila Ukrajinu".

"Tramp se zaneo. Da li je zaista govorio o 'napadu na prokletu Moskvu'? Naravno da ne. On je obično pitom na pregovorima. I postoji samo jedan odgovor na takve reči: i vaš prokleti Vašington će takođe biti pogođen. Generalno, naši odnosi s njim su prilično topli", napisao je Medvedev na društvenoj mreži Iks.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov, povodom medijskog pisanja da je američki predsednički kandidat Donald Tramp navodno zapretio ruskom lideru Vladimiru Putinu da će „napasti Moskvu ukoliko Ukrajina bude napadnuta”, rekao je da se u SAD čuje mnogo vatrenih izjava u okviru završne faze predizborne kampanje.

Ranije je Tramp više puta govorio da je u dobrim odnosima sa ruskim liderom i da bi mogao da reši ukrajinski sukob u slučaju pobede na novembarskim izborima u SAD.

Bonus video:

05:52

MEDVEDEV PRETI ARMAGEDONOM: Blef il OZBILJNO upozorenje?! Stručnjaci: Nemačka bi da udari šamar Rusiji, a AMERIKA NEŠTO MNOGO GORE

(Espreso/ RT Balkan/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.