Šta bi ovo, sve na izvol'te? Melanija otkrila u čemu Tramp spava, pa... ono što je usledilo sve govori! (VIDEO)
Melanija Tramp, Foto: AP

GORI PLANETA

Šta bi ovo, sve na izvol'te? Melanija otkrila u čemu Tramp spava, pa... ono što je usledilo sve govori! (VIDEO)

Tokom intervjua osvrnula se na svoj dolazak u SAD iz rodne Slovenije, ali i otkrila detalje iz privatnog života sa suprugom

Objavljeno:

Bivša prva dama SAD-a Melanija Tramp gostovala je u emisiji The Five na kanalu Fox News kako bi promovisala svoje nove memoare. Tokom intervjua osvrnula se na svoj dolazak u SAD iz rodne Slovenije, ali i otkrila detalje iz privatnog života sa suprugom, bivšim američkim predsednikom Donaldom Trampom koji je ponovno u trci za predsednika.

Jedan od voditelja emisije, Greg Gutfeld upitao ju je spava li uopće njen suprug, a ona je odgovorila: "Ne spava puno. Spava, naravno. Mora."

"Nosi li on pidžamu?" upitao ju je, a ona je kroz smeh odgovorila: "Ne", zbog čega ju je voditelj počeo zadirkivati, a ona je ruku stavila na usne u znak ćutanja.

Prisetila se odlaska iz Slovenije

"Jeste li ikada zastali i razmislili o svom životu i zapitali se kako ste došli ovde? Došli ste u SAD 1996., stigli ste na JFK, a onda ste završili u Beloj kući. Očigledno, niste to očekivali. Postoje li trenuci kada se pitate kako ste završili ovde?" upitao ju je voditelj.

"Da, neverovatno putovanje, neverovatna priča. Došla sam iz malog grada u Sloveniji, a zatim otišla u Milano, Pariz, Njujork. Nikad ne znaš što se može dogoditi u životu. Ne znamo budućnost. Ne znamo što će biti sledeće godine. Evo nas", odgovorila je.

"On je vrlo topao, ima sjajnu ličnost"

Bivša prva dama objasnila je kako njena knjiga sadrži lepe priče iz privatnog života, a u razgovoru je nahvalila svog supruga.

"On je vrlo topao. Zabavan je. Ima sjajnu ličnost. Vrlo je strastven prema ovoj zemlji. Sve što želi je da ovu zemlju učini sigurnom kako bi svi imali posao i uživali u porodičnom životu", rekla je.

Podsetimo, Melanija i Donald su u braku od 2005. i imaju jedno dete, 18-godišnjeg sina Barona Trumpa, koji je počeo studirati na NYU-u, a Melania je otkrila da mu sjajno ide.

"Dobro mu je. Napreduje i uživa ponovno biti u Njujorku", ispričala je.

Bonus video:

05:14

TRKA ZA PRVU DAMU AMERIKE: Žestok OKRŠAJ između ikone stila ili smerne profesorke – može biti samo JEDNA (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Index/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.