Sofija je naručila čizme sa poznate kineske aplikacije, a kada je otvorila paket, počela je da vrišti!
Paket, Foto: Profimedia

horor

Sofija je naručila čizme sa poznate kineske aplikacije, a kada je otvorila paket, počela je da vrišti!

Uz pomoć svojih cimerki sa Univerziteta u Bristolu premestila je životinju u kadu, dok su čekali da je preuzme stručnjak

Objavljeno:

Prestravljena studentkinja dobila je mnogo više nego što je očekivala kada je u svojoj pošiljci iz Šejna pronašla škorpiju - živu!

Sofija Alonso-Mosinger iz Еngleske otvarala je paket s parom čizama kada se je ugledala tog otrovnog uljeza. Prvo je pomislila da je u pitanju igračka, ali kada se škorpija pomerila, shvatila je da je situacija ozbiljna.

Gigant brze mode "Šejn" otkrio slučajeve dečijeg rada kod svojih dobavljača, momentalno prekinuli poslovni ugovor: Postoji još "kritičnih" tačaka

Uz pomoć svojih cimerki sa Univerziteta u Bristolu premestila je životinju u kadu, dok su čekali da je preuzme stručnjak.

Sofija je bila u šoku, a njene cimerke su odmah dotrčale nakon što su čule vrisak. Prvo su mislile da treba da ubiju škorpiju, ali su se na kraju odlučile za humaniji pristup i stavile je u posudu.

@bbcnews Bristol Uni student Sofia said she and her housemates were "not exactly buzzing" to have a scorpion in their flat. Shein has been contacted for comment and says it's looking into the incident. #Shein #Scorpion #BristolUni #BristolUniversity #Student #Students #Flatmates #Bristol #University #Uni #UniLife #StudentLife #OnlineShopping #News #BBCNews ♬ original sound - BBC News

Olivera, jedna od cimerki koji studira zoologiju, uhvatila je životinju kuhinjskim hvataljkama i stavila ga u plastičnu posudu. Svi su bili pomalo nervozni jer nisu znali koliko je škorpijon otrovan.

Šejn je potvrdio da istražuje ovaj incident

Šejn, kompanija koja je poslala paket, brzo je reagovala i objavila da su sproveli internu istragu, potvrdivši da su svi standardni operativni procesi ispoštovani.

Kontaktirali su Nacionalni centar za dobrobit gmizavaca (NCRW), koji je brzo poslao stručnjaka da preuzme škorpiju.

Kris Njumen iz NCRW-a rekao je za "BBC" da su ovakvi slučajevi iznenađujuće česti. Identifikovali su škorpiju kao kinesku škorpiju, čiji ubod može biti opasan, ali prosečna osoba ne bi trebalo da ima ozbiljnih problema.

Bonus video:

05:51

ŠPIJUNIRAJU PREKO APARATA ZA KAFU?! Stručnjak za bezbednost: SVAKI onlajn uređaj može se koristiti kao izvor informacja, OPREZ!

(Espreso / Index / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.