Mališani se satima krili u ormaru: Sasuo 40 hitaca u majku svoje dece, policija zanemela od jezivog prizora!
Policija, Foto: Printscreen/ Youtube/ KHOU 11

HOROR

Mališani se satima krili u ormaru: Sasuo 40 hitaca u majku svoje dece, policija zanemela od jezivog prizora!

Suočava se s optužbama za ubistvo prvog stepena, provalu i dve tačke optužnice za upotrebu vatrenog oružja u zločinu nasilja ili krivičnom delu

Objavljeno:

Policija na Floridi uhapsila je muškarca zbog ubistva dvoje ljudi u Merilendu, uključujući i majku njegove dece, saopštile su vlasti.

Šerifova kancelarija okruga Frederik je u saopštenju za javnost navela da su zamenici šerifa odgovorili na dojavu o pucnjavi oko 7 sati ujutro 25. avgusta u kući mestu Nju Market.

Detektivi su pronašli dvoje mrtvih: 33-godišnju Krimeu Malitu Bejker i 34-godišnjeg Šona Antoana Langa.

U kući je bilo i četvoro dece — sva mlađa od 13 godina — koja nisu povređena.

Deca su ispričala zamenicima šerifa da su se sakrila u ormar nakon što su čula pucnje. Jedno dete je izašlo kada je procenilo da je bezbedno, pronašlo tela u spavaćoj sobi i pozvalo pomoć, piše Law&Crime.

Nakon mesec dana istrage, policija je identifikovala Dejvida Filipa Tarnera (33) iz Majamija kao osumnjičenog. Policajci su rekli da je Tarner ranije bio u vezi sa Bejkerovom i da je otac troje dece koja su bila u kući u trenutku ubistava.

Bejkerova i Lang su trenutno bili u vezi i živeli zajedno u kući sa decom. Lang je bio otac jednog deteta. Bejkerova, koja je poreklom iz Čikaga, bila je majka sve četvoro dece.

Navodno je Tarner sa Floride došao do Merilenda, provalio u kuću svoje bivše devojke i ubio Bejkerovu i Langa oko 1.25 ujutru 25. avgusta u spavaćoj sobi na spratu. Šerif okruga Frederik, Čak Dženkins, rekao je novinarima da je osumnjičeni ispalio više od 40 hitaca. Rekao je da su ubistva bila šokantna.

"Ovo je bilo gnusno, ciljno dvostruko ubistvo — zločin iz besa i gneva", rekao je on.

Dejvid Filip Tarner
Dejvid Filip Tarnerfoto: Frederick County Sheriff's Office

Policija na Floridi, uključujući policijsku upravu Fort Loderdejla i FBI, uhapsila je Tarnera oko 18.20 sati u subotu. Trenutno se nalazi u zatvoru šerifove kancelarije okruga Brauard i čeka izručenje u Merilend.

Suočava se s optužbama za ubistvo prvog stepena, provalu i dve tačke optužnice za upotrebu vatrenog oružja u zločinu nasilja ili krivičnom delu.

Bonus video:

04:53

Sudski veštak i advokat o podizanju optužnice za ubistvo Danke Ilić

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.