"Jutro počinje tako što se igramo...": Klintonova progovorila o braku, pa otkrila šta ona i Bil rade u krevetu!
Hilari i Bil Klinton, Foto: EPA-EFE/Ting Shen / POOL

JU, JU, JU

"Jutro počinje tako što se igramo...": Klintonova progovorila o braku, pa otkrila šta ona i Bil rade u krevetu!

Brak Hilari i Bila Klintona obeležio je skandal koji je otkriven usred njegovog predsedničkog mandata

Objavljeno:

Bivša državna sekretarka SAD-a Hilari Klinton je za CNN otvoreno progovorila o svom braku sa bivšim američkim predsednikom Bilom Klintonom.

“Niko zapravo ne zna što se događa u nekom braku osim dvoje ljudi koji su u njemu. Svaki brak ima svoje uspone i padove, srećom, ne javne. Morate doneti odluke koje su ispravne za vas i ne bih nikada nikome rekla da ostane u braku ili da se razvede”, rekla je ona.

"Igramo se pravopisa u krevetu"

“Jutro počinje tako što se igramo pravopisa u krevetu. Bil je dobar igrač, on pobedi skoro odmah. Provodimo lepo vrijeme zajedno i delimo život skoro 50 godina. To je dobro za nas i to je moja poruka”, poručila je.

Dodala je i da su ona i njen muž zahvalni što su u ovoj fazi života jer imaju unuke i zajedničko vreme provode sa njima.

Hilari i Bil Klinton
Hilari i Bil Klinton foto: EPA-EFE/SHAWN THEW

Njihov brak obeležio skandal

Podsetimo, brak Hilari i Bila Klintona obeležio je skandal koji je otkriven usred njegovog predsedničkog mandata.

Klinton je, naime, imao aferu sa zaposlenom u Beloj kući - Monikom Levinski.

Neki američki konzervativci optuživali su ga kako je iskoristio tada 22-godišnju pripravnicu i njegovo ponašanje opisivali su kao ponašanje seksualnog predatora.

Hilari i Bil Klinton
Hilari i Bil Klinton foto: EPA/WIN MCNAMEE / POOL

Njegova supruga Hilari je aferu nazvala odvratnom i neprikladnom, ali nije smatrala kako se radi o jednostranom predatorskom ponašanju njenog muža, već da je u pitanju bila afera u koju se Monika svojevoljno upustila.

Monika Levinski se danas bavi aktivizmom i izgleda - bolje nego ikad.

Bez obzira na to što je ta vest dospela u javnost i što su objavljeni i najsitniji detalji skandala, par je na kraju ipak ostao zajedno.

"Napravio sam to da sebi pomognem oko svoje anksioznosti. Bio sam pod velikim pritiskom", rekao je Bil 2020. godine za CNN i dodao da mu je afera pomogla da se suoči sa razočaranjima i životnim strahovima.

"Svi mi imamo teret u životu i ponekad napravimo stvari koje ne bismo trebali. Bilo je užasno to što sam učinio", rekao je tada.

Bonus video:

01:09

AMERIKA I RUSIJA HTELE DA SE OSVETE MILOŠEVIĆU Protiv Slobe upotrebili službe, ali i ova 2 čoveka JELJCIN I KLINTON SE DOGOVARALI!

(Espreso/ Index/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.