Šestoro mrtvih, 91 osoba ranjena! Haos u Bejrutu se nastavlja!
Bejrut/Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Global News

horor

Šestoro mrtvih, 91 osoba ranjena! Haos u Bejrutu se nastavlja!

Sedam stambenih višespratnica je uništeno

Objavljeno:

Šest osoba je poginulo, a 91 je ranjena u veoma jakim izraelskim napadima u petak na južno predgrađe Bejruta gde je glavni štab Hezbolaha, objavilo je noćas libansko Ministarstvo zdravstva.

Prethodno je javilo da je dvoje ljudi poginulo, a 76 ranjeno, uz navode da spasioci tragaju za preživelima pod ruševinama.

Sedam stambenih višespratnica je uništeno tim napadima kaže televizija Al Manar, povezana s Hezbolahom. Izraelska vojska je saopštila da je ciljala glavni štab Hezbolaha u "preciznom udaru".

Vođa Hezbolaha Hasan Nasralah bio je meta tog napada, kaže više izraelskih televizija, ali po izvoru bliskom tom pokretu on je nepovređen. ; Hezbolah je uspostavio bezbednosni kordon oko mesta napada i tražio od novinara da se udalje. Televizija Al Manar emituje direktno sa tog mesta prikazujući spasioce i tešku mehanizaciju koja raspokava ruševine. Dim se diže i dalje sa nekih mesta.

Bonus video:

04:33

Počasni konzul Srbije u Izraelu, Aleksandar Nikolić: Hezbolah po prvi put raketira centralni Izrael – sirene u Tel Avivu

(Espreso/Beta/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.