"Deca su sve uzela, i otišla": Davor već 30 godina na prozoru čeka sina, jedina želja koju ima je pretužna!
Deda, Foto: Profimedia

POTRESNA ISPOVEST

"Deca su sve uzela, i otišla": Davor već 30 godina na prozoru čeka sina, jedina želja koju ima je pretužna!

Jadan je onaj ko sebe uvek stavlja u drugi plan, ne bi li najpre zadovoljio potrebe svih oko sebe, potvrdio je penzioner Davor

Objavljeno:

Preterano ugađanje drugima, a posebno deci, ljudima se zna obiti o glavu, o čemu nam neretko svedoče i naši čitaoci.

Jadan je onaj ko sebe uvek stavlja u drugi plan, ne bi li najpre zadovoljio potrebe svih oko sebe, potvrdio je penzioner Davor. "Prvo deca, pa ja", razmišljao je i on za života, o čemu iskreno piše.

"Kad bi mogle, moje suze davno bi izbrisale bol koju sam naneo samome sebi upravo zato što sam mislio da mogu sve dati i svima ugoditi. Bio sam i sebi i drugima zadnji, jedini koji ni od koga nije ništa primao, niti prima danas. Deca su sve uzela, i otišla", napisao je utučeni otac.

Sina, svedoči, nije video 30 godina. "Stvarni razlog ne postoji. Sinu sam dao sve što otac dati može, pa i više od toga, život sam mu posvetio. Sada sam bolesni starac koji sjedi u kući, pokraj prozora, i gleda u daljinu nadajući se da će ugledati sina. I ne samo sina, volio bih upoznati i njegovu porodicu, pre svega moju unučicu za koju znam da postoji, ali je nikada nisam video", izrazio je svoju bol.

"Koliko je sve to teško, znam samo ja, koji živim s hiljadu pitanja koja me muče iz dana u dan, koji trpim svoju bol gledajući u daljinu", tužne su reči kojima je gospodin Davor završio pismo. Do tvrda je srca teško dopreti, ali nada umire poslednja, možemo zaključiti i na primeru ove nesretne sudbine.

Bonus video:

05:31

Ko je imao pravo da minimalizuje smrt mog sina, zašto njegova obdukcija nije naređena?! Bolna ispovest majke mladića koji je nastradao na Brankovom mostu

(Espreso/ Moje vrijeme/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.