Si pozdravio poljoprivredne radnike širom Kine
Foto: KMG

čestitke i pozdravi

Si pozdravio poljoprivredne radnike širom Kine

Si je rekao da je Kina ove godine, uprkos negativnim uticajima prirodnih katastrofa i drugih izazova, povećala proizvodnju letnjih žitarica i osigurala stalnu proizvodnju ranog pirinča

Objavljeno:

Si Đinping, generalni sekretar Centralnog komiteta Komunističke partije Kine (KPK), uputio je u ime CK KPK iskrene čestitke i srdačne pozdrave poljoprivrednicima i ljudima koji rade na poljoprivrednim i ruralnim frontovima, uoči sedmog festivala žetve kineskih poljoprivrednika.

Si, koji je ujedno predsednik Kine i predsednik Centralne vojne komisije, naglasio je neophodnost da se ulože svi napori kako bi se povećale ekonomske koristi od poljoprivrede, povećali prihodi poljoprivrednika, ubrizgala veća vitalnost u seoska područja i donele opipljive koristi poljoprivrednicima.

Si je rekao da je Kina ove godine, uprkos negativnim uticajima prirodnih katastrofa i drugih izazova, povećala proizvodnju letnjih žitarica i osigurala stalnu proizvodnju ranog pirinča. Zemlja takođe očekuje još jednu bogatu žetvu žitarica tokom cele godine. To će obezbediti snažnu podršku konsolidaciji i jačanju ekonomskog oporavka i poboljšanju i unapređenju visokokvalitetnog razvoja u Kini, naveo je Si.

Neophodno je da se neumorno učvršćuje poljoprivredni temelj zemlje i unapređuje proces sveobuhvatne revitalizacije ruralnih područja, kako bi se unapredila kineska modernizacija, istakao je Si.

On je pozvao poljoprivrednike i ljude iz drugih društvenih krugova da preduzmu akcije kako bi plan revitalizacije ruralnih područja pretvorili u realnost, kao i da bi udarili čvrst temelj za modernizaciju poljoprivrede i ruralnih područja, ali i za izgradnju Kine u poljoprivrednu silu.

(Espreso/KMG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.