On je stariji od nje čak 70 godina! Čim ga je videla pozvala ga je u izlazak, njhov odnos sve intrigira (VIDEO)
Toni i Ifa, Foto: oto: TikTok/@aoifebellamalone / screenshot

neverovatno!

On je stariji od nje čak 70 godina! Čim ga je videla pozvala ga je u izlazak, njhov odnos sve intrigira (VIDEO)

Tomi je postao ključna figura u njenom životu, a upoznali su ga svi njeni prijatelji kao i porodica

Objavljeno:

Ko bi pomislio da prijateljstvo može da prevaziđe godine, životna iskustva i generacijske razlike? Ifa Izabela Malon, mlada žena iz Škotske, osvojila je srca mnogih svojom dirljivom pričom o prijateljstvu sa Tomijem, 98-godišnjim starcem.

Na svom TikTok nalogu Ifa deli kako je njihovo poznanstvo, koje je počelo pre skoro deset godina, preraslo u duboko prijateljstvo.

Sve je počelo kada je Ifa sa 19 godina došla u mali grad u Škotskoj kako bi studirala modu. Radila je u lokalnoj kladionici, gde je prvi put srela Tomija, redovnog posetioca koji je izgledao usamljen nakon gubitka supruge. Osetivši njegovu usamljenost, Ifa ga je pozvala da se pridruži njoj i njenim prijateljima na bingu.

Tomi, oduševljen pozivom, obukao se svečano za događaj, što je označilo početak jedinstvenog prijateljstva koje je ubrzo postalo tema razgovora u gradu.

Naučio je da vozi auto

Nakon te večeri, njihova veza je postajala sve jača. Ifa je redovno posećivala Tomija, delili su obroke, gledali filmove, a ona je čak naučila i da vozi zahvaljujući njemu.

"Imala sam instruktore u Belfastu, ali da Tomi nije sa mnom vežbao skoro svakog dana mesecima, nikada ne bih položila vozački ispit", rekla je Ifa.

Tomi je postao ključna figura u njenom životu, a upoznali su ga svi njeni prijatelji kao i porodica. Tomi je čak bio i pratnja njenoj mami kada je Ifa 2019. diplomirala na fakultetu.

Nakon diplomiranja, Ifa je dobila ponudu za posao u Njujorku pa se i preselila na drugi kontinent, ali ni to nije uspelo da poremeti njihovo prijateljstvo. Situacija koje je dodatno pogoršala razdvojenost jeste i početak pandemije korona virusa.

Teško mu pao karantin

"Nisam bila sigurna koliko ću ostati u Americi, pa sam se plašila da ga neću videti godinama", napisala je na TikToku i dodala da ga je svakodnevno zvala.

U jednom od njihovih razgovora shvatila je da je Tomi opet jako usamljen i da mu izolacija i karantin tokom pandemije teško padaju. Takođe u tom trenutku bližio se njegov 95. rođendan, ona je o svemu ovome pisala na Instagramu, a svoje pratioce pitala je da li su Tomiju čestitali rođendan.

Objava je postala toliko viralna da je Tomi dobio na hiljade čestitki i pisama od ljudi širom sveta, a neki su mu slali i poklone i torte.

Gledajući unazad, Ifa naglašava kako joj je Tomi pružao podršku tokom teških trenutaka, a ona je njemu pokazivala neke nove stvari, poput novih tehnologija. Danas, kao 98-godišnjak koji živi u staračkom domu, Tomi je i dalje oštar i duhovit, a Ifa ga posećuje svakih šest nedelja.

Bons video:

01:32

HITNO REAGOVALI: Posle pisanja Kurira inspekcija češlja dom na Petrovaradinu! Ćerka preminule: Konačno da neko reaguje!

(Espreso/BlicŽena/SinarDaily/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.