Zaharova bljuje vatru, zatresla se cela planeta! Ovo je jako opasno, pazite samo šta je Ruskinja iznela u javnost!
Marija Zaharova, Foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

NIKAD BRUTALNIJE

Zaharova bljuje vatru, zatresla se cela planeta! Ovo je jako opasno, pazite samo šta je Ruskinja iznela u javnost!

Ona je obratila pažnju na intervju koji je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg dao za list „Tajms“

Objavljeno:

Ukoliko se donese odluka da se protiv Rusije upotrebi oružje dugog dometa, sukob u Ukrajini rizikuje da dobije sasvim drugačije razmere koje nose opasnost od posledica po ceo svet, upozorila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Ona je obratila pažnju na intervju koji je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg dao za list „Tajms“.

„Po njegovim rečima, ako Ukrajina bude upotrebila rakete dugog dometa, to navodno neće dovesti do uvlačenja Alijanse u sukob sa Rusijom. Istovremeno, Stoltenberg smatra da će svaka zemlja NATO samostalno odobriti da Ukrajina koristi isporučeno oružje, a ne, kako je rekao, po nalogu Alijanse. Te odluke navodno nisu bez rizika, ali, po rečima Stoltenberga, ne postoji rat bez rizika“, podsetila je Zaharova.

Međutim, kako je ocenila, on mora znati do čega mogu dovesti takve izjave.

„Po mom mišljenju, tako nešto može da kaže samo čovek koji je potpuno nesamostalan, na kojeg vrše toliki pritisak da on govori svakakve gluposti. Tako nešto može da kaže samo čovek koji zaista nije svestan posledica takvih postupaka i koji, shodno tome, nema nikakve veze sa odgovornim ponašanjem te strukture u čije ime govori. I Stoltenberg i oni koji su mu pisali takve stvari ne mogu a da ne shvataju do čega takve izjave mogu da dovedu“, naglasila je Zaharova.

Marija Zaharova
Marija Zaharovafoto: Profimedia

Upotreba zapadnog oružja dugog dometa protiv Rusije značiće direktno učešće zemalja NATO u konfliktu u Ukrajini, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin uz poruku da će to bitno promeniti samu suštinu sukoba.

Bonus video:

00:28

ZAHAROVA: OVK MOŽDA PRISUTNA U UKRAJINI POD DRUGIM IMENOM! Na borbenim područjima pronađena tela sa odstranjenim organima

(Espreso/ Sputnjik/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.