Smrt slavne balerine (29) potresla Ameriku: Samo 24 sata kasnije, preminula i njena majka Elejn, TUGA DO NEBA!
Mikejla Mabinti Deprins, Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

tragedija

Smrt slavne balerine (29) potresla Ameriku: Samo 24 sata kasnije, preminula i njena majka Elejn, TUGA DO NEBA!

Mikejla je bila svetski poznata balerina, koja se pojavljivala u muzičkim spotovima zvezda kao što su Bijonse i Madona

Objavljeno:

Mikejla Mabinti Deprins, balerina koju je kao siroče iz Sijera Leonea usvojila američka porodica, iznenada je preminula u 29. godini, a samo 24 sata kasnije, umrla je i njena majka Elejn.

Mikejla Mabinti Deprins, balerina koju je kao siroče iz Sijera Leonea usvojila američka porodica, iznenada je preminula u 29. godini, 10 septembra. Samo 24 sata kasnije je umrla i žena koja ju je usvojila i bila joj sve ove godine kao majka Elejn Deprins.

"Koliko god se to činilo neverovatnim, te dve smrti bile su potpuno nepovezane", objavila je Mikejlina porodica.

Uzrok Mikejline smrti još nije poznat. Nena majka Elejn umrla je "tokom rutinskog zahvata vezanog uz pripremu za operaciju" 11. septembra.

"Jedini način na koji ovo možemo sebi da objasnimo je da je Elejn, koja je u životu već izgubila troje dece, božjom milošću pošteđena boli gubitka i četvrtog deteta. Ono kroz šta porodica trenutno prolazi je nepodnošljivo bolno - opraštatai se od dva člana porodice, koji su umrla u roku od 24 sata je tragično i razarajuće", objavila je porodica.

"Razgovarala sam s maminom doktorkom o njenom stanju kad su me obavestili o sestri, jednostavno, činilo mi se nemogućim", ispričala je za BBC Mikejlina sestra Mia.

A kad je sledećeg dana ostala i bez majke, Mia je doslovce bila neutešna.

"Bilo mi je strašno. Mama je bila prva osoba koju bih zvala kada bi mi se nešto dogodilo, a sad to više ne mogu", kroz suze je rekla Mia.

Inače, Mikejla je bila svetski poznata balerina, koja se pojavljivala u muzičkim spotovima zvezda kao što su Bijonse i Madona.

Odrasla je u Sijera Leoneu, gde su je zbog kožne bolesti zvali "đavoljim detetom". Njen život se u potpunosti promenio kada ju je usvojila porodica Deprins.

Imala je 17 godina kada je nastupila u Dance Theatre of Harlem u Njujorku i stekla titulu najmlađe kojoj je to pošlo za rukom. Kasnije je postala stalna članica nacionalnog baleta Holandije.

O svom životu, zajedno s majkom Elejn, napisala je i knjigu "Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina"Mikejla Mabinti Deprins iznenada je preminula u 29. godini, a dan kasnije umrla je i njena majka Elejn Deprins.

Bonus video:

01:19

Balerina hijena demolirala lika na ulici! Kad pije viski bolje beži!

(Espreso/Jutarnji/b92/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.