Roditeljima rekla da im je sin ubijen i sahranjen, a onda... Zbog jednog poziva umalo doživeli šlog! (VIDEO)
Voditelji emisije, Foto: Printscreen/ TikTok/ FVHZM

šok u emisiji

Roditeljima rekla da im je sin ubijen i sahranjen, a onda... Zbog jednog poziva umalo doživeli šlog! (VIDEO)

Kada su ga voditelji pitali zašto su poverovali njegovoj sestri, kazao je kako su zvali drugu rodbinu i raspitivali se jesu li čuli nešto, ali budući da nisu dobili nikakve povratne informacije, pomirili su se sa tim da im je sin mrtav

Objavljeno:

Muškarac po imenu Kalum javio se u radijsku emisiju i ispričao neverovatnu priču o tome šta je njegova sestra uradila njihovim roditeljima.

Kako se Kalum jedno vreme nije čuo s roditeljima jer se nisu baš slagali, njegova sestra rekla je roditeljima da im je sin umro. I ne samo to, roditeljima je rekla da je Kalum ubijen te da je već sahranjen, a da na sahranu nisu pozvani zato što roditelji njegove tadašnje devojke nisu hteli da oni dođu.

Šest meseci nakon što im je ćerka ispričala tu priču, Kalum je nazvao svoje roditelje i ostavio ih u šoku. Kada su ga voditelji pitali zašto se tako dugo nije javio roditeljima, kazao je da je bio u gužvi te da je bio jako zauzet poslom.

Kada sam ih nazvao, majka me pitala: "Pa ti si živ?" Moja majka bila je u suzama, a otac u neverici. Pitao se šta se događa – ispričao je Kalum.

@fvhzm

Callum wins the award for the greatest sentence ever said on-air in ZM history 😳

♬ original sound - FVHZM

Kada su ga voditelji pitali zašto su poverovali njegovoj sestri, kazao je kako su zvali drugu rodbinu i raspitivali se jesu li čuli nešto, ali budući da nisu dobili nikakve povratne informacije, pomirili su se sa tim da im je sin mrtav.

Ovo je najluđi poziv koji smo ikad imali – rekla je voditeljka, a Kalum im je na kraju ispričao i kako roditelji više ne razgovaraju s njegovom sestrom.

Bonus video:

01:38

PITALA ME SESTRA UBIJENOG POLICAJCA ... Dačić zanemeo na reči Nikoline sestre: Ona bi tako, a oni slave njegovu smrt!

(Espreso/ Večernji/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.