Pronađeno telo Suzane i njene ćerke: U kući ostavila pismo sa potresnom porukom u kojoj piše...
Suzana Rekija, Foto: Printscreen/Facebook/Susanna Recchia

tragedija

Pronađeno telo Suzane i njene ćerke: U kući ostavila pismo sa potresnom porukom u kojoj piše...

U potragu su bili uključeni i helikopteri, nautičke vatrogasne jedinice, dronovi i molekularni psi

Objavljeno: 13:48h

Pronađeno je telo Italijanke Suzane Rekije (45), žene koja je nestala iz svog doma u Mianeu (Trevizo) u petak uveče zajedno sa svojom trogodišnjom ćerkom. Kako je objavljeno, tela majke i deteta pronađena su na ostrvcetu na reci Piave nizvodno od mosta Vidor (Trevizo).

Osim policije, volontera civilne zaštite i vatrogasaca, u potragu su bili uključeni i helikopteri, nautičke vatrogasne jedinice, dronovi i molekularni psi.

Ženin automobil, beli "folksvagen Tiguan", pronađen je napušten u subotu kasno popodne, u mestu Covolo di Pederobba (Trevizo), u blizini mosta Vidor koji prelazi reku Piave.

Suzana Rekija
Suzana Rekijafoto: Printscreen/Facebook/Susanna Recchia

Nestanak je prijavio Suzanin partner, koji je otišao u dom po ćerku, ali nije pronašao ni devojčicu ni njenu majku. Zatim je alarmirao policiju.

Žena je na stolu u kući ostavila pismo dugačko pet stranica u kojem je napisala da ima nameru da se ubije. Policiji je papire predao njen partner, a prema saznanjima, ona je prolazila kroz jak psihički stres, kojem je doprinela činjenica da se su se ona i parner rastali.

Kako je saopšteno, u nejnom automobilu nisu pronaćeni značajni tragovi.. Bio je parkiran na parkingu jednog lokala, nekoliko desetina metara od ulaza na most . Žena je kod kuće ostavila mobilni telefon i novčanik sa dokumentima.

Bonus video:

00:13

Policija i forenziačri odnose telo Luke Vuksanovića

(Espreso/Telegraf/N.S./Rainews/Prenela: N.JS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.