Dečak (15) preminuo zbog doktora prevaranta: Bez saglasnosti operisao dete, gledao tutorijal da vidi kako se radi!?
Operacija, Foto: Profimedia

užas

Dečak (15) preminuo zbog doktora prevaranta: Bez saglasnosti operisao dete, gledao tutorijal da vidi kako se radi!?

Porodica tvrdi da je tokom operacije primetila pogoršanje stanja dečaka i izrazila zabrinutost

Objavljeno:

Petnaestogodišnji dečak iz Bihara, Indija, preminuo je nakon što je operacija uklanjanja žučnog kamenca obavljena od strane osobe koju porodica optužuje da je prevarant.

Prema izveštajima, navodni doktor Ajit Kumar Puri, koji je trenutno u bekstvu, gledao je tutorijale na Jutjubu tokom izvođenja operacije.

Porodica nije dala saglasnost za operaciju

Kako prenose lokalni mediji, tinejdžer je primljen u bolnicu u Puriju, Madhaura, sa simptomima jakih bolova u stomaku i povraćanjem u petak uveče. Operacija je izvedena bez saglasnosti porodice, a pacijent je preminuo tokom postupka.

Porodica tvrdi da je tokom operacije primetila pogoršanje stanja dečaka i izrazila zabrinutost, ali su ih, kako kažu, navodni doktor ignorisao i odgovorio im: "Jesam li ja ovde doktor, ili si ti?"

Pobegao iz bolnice kada je mališan preminuo

Nakon operacije, lažni lekar je pokušao da prebaci pacijenta u bolnicu u Patni, ali je dečak preminuo tokom putovanja. Lokalni mediji izveštavaju da je navodni doktor pobegao sa mesta događaja i ostavio telo tinejdžera.

Nakon tragičnog događaja, članovi porodice podneli su prijavu protiv Ajita Kumara Purija zbog nemara, nekompetentnosti i obavljanja medicinskih procedura bez odgovarajućih kvalifikacija. Policija je započela pretragu u pokušaju da pronađe i uhvati osumnjičenog.

Bonus video:

16:20

POPODNEVNI DNEVNIK 14.09.2024

(Espreso/Blic/Times of Indija/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.