Najveća zvezda u Americi podržala javno Kamalu Haris! (FOTO)
Kamala Haris I Tejlor Svift, Foto: Scott A Garfitt/Invision/AP, ap photo stephen b morton

IzBori u SAD

Najveća zvezda u Americi podržala javno Kamalu Haris! (FOTO)

U svojoj objavi, pop ikona objasnila je zbog čeka svoj glas daje Kamali

Objavljeno: 10:20h

Kamala Haris dobila je ultimativno pojačanje njenoj kampanji nakon što se oglasila jedna od najvećih svetskih senzacija i javno je podržala.

Nakon sinoćne debate, pop zvezda Tejlor Svift objavila je na svom Instagram profilu na čijoj je strani.

U svojoj objavi, pop ikona objasnila je zbog čeka svoj glas daje Kamali:

"Kao i mnogi od vas, gledala sam debatu večeras. Ako već niste, sada je sjajno vreme da istražite aktuelna pitanja i stavove koje ovi kandidati zauzimaju o temama koje su vam najvažnije," počela je pevačiča, pa dodala:

"Kao glasač, obavezno gledam i čitam sve što mogu o njihovoj politici i planovima za ovu zemlju. Nedavno je moja lažna AI slika korišćena u svrhe promovisanja Tramove kampanje. To je probudilo moje strahove oko veštačke inteligencije i opasnosti od širenja dezinformacija. To me je dovelo do zaključka da moram biti veoma transparentna u pogledu svojih planova za ove izbore. Najjednostavniji način borbe protiv dezinformacija je istina. Daću svoj glas za Kamalu Haris i Tima Valca na predsedničkim izborima 2024. Glasam za nju jer se bori za prava i ciljeve za koje verujem. Mislim da je ona stabilan, nadaren lider i verujem da možemo mnogo više da postignemo u ovoj zemlji ako nas vodi mir, a ne haos. Bila sam impresionirana njenim izborom kandidata za trku Tim Volcom koji se decenijama zalaže za LGBTQ+ prava, IVF i pravo žene na sopstveno telo.

Istražila sam i napravila svoj izbor. Vaše istraživanje je samo na vama, a i izbor. Takođe želim da kažem, posebno biračima koji prvi put biraju: Zapamtite da da biste glasali, morate biti registrovani! "

Svoju podršku Kamali, Tejlor je potpisala sa simpatičnim opisom "Sa puno ljubavi i nade, Tejlor Svift, "mačkarča" bez dece".

Ova javna podrška od popularne pevačice sigurno je pravi vetar u leđa Kamali Haris, koja se, prema mišljenju kritičara, odlično snašla u debati koja je malo koga ostavila ravnodušnim. Mnogi kritičari upravo Kamalu i smatraju pobednicom ove debate, koja bi mogla da promeni tok izbora koji su, u svakom smislu, veoma izjednačeni.

Bonus video:

06:21

KAMALA POBEDILA U SVIM KLJUČNIM TEMAMA! Jelača uživo iz Njujorka otkriva: Tramp nije uspeo da privuče neopredeljene birače

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.