Kejt Midlton je odlučila da obuče ove haljine u prvom pojavljivanju nakon hemio: Koštaju 4.000 dinara i prelepe su
Kejt Midlton, Foto: YouTube/People

stil

Kejt Midlton je odlučila da obuče ove haljine u prvom pojavljivanju nakon hemio: Koštaju 4.000 dinara i prelepe su

Evo koje haljine nosi Kejt Midlton u prvom videu objavljenom otkad je završila lečenje od raka

Objavljeno:

Kejt Midlton pojavila se nakon višemesečnog odsustvovanja iz javnosti, i podelila da je završila sa hemioterapijama, ali da se njeno "putovanje kroz borbu sa karcinomom" nastavlja.

Princeza od Velsa podelila je i video od tri minuta u kojem izgleda vedro i raspoloženo, dok se šeta sa princom Vilijamom i igra sa njihovom decom.

Kejt Midlton već godinama je pod lupom javnosti kada je stil u pitanju, pa se svi pitaju odakle su dve haljine koje nosi u videu?

Prva midi-haljina sa potpisom Veronike Bird je bela sa plavim cvetnim šarama. V-izrez, dugmići i nekoliko pruga upotpunjavaju ovaj "boho chic" stajling. Haljine Veronike Bird obično su malo skuplje, pa sličan model košta oko 20.000 dinara.

1 / 5 Foto: YouTube/People

Druga haljina je iz jeftinijeg ranga, od laganog teksasa svetle boje. Kraća je od modela kakve princeza Kejt obično nosi, a ova haljina brenda "Roman" košta manje od 4.000 dinara.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.