"Da vas vidim nađete za te pare na Adi" Srbin okačio fotku sa plaže u Grčkoj, mreže se zapalile, svako tera svoje!
Grčka, ilustracija, Foto: RINA

zanimljivo

"Da vas vidim nađete za te pare na Adi" Srbin okačio fotku sa plaže u Grčkoj, mreže se zapalile, svako tera svoje!

Jedna objava na društvenim mrežama izazvala je buru među korisnicima u Srbiji, i to sve zbog fotografije računa za jedan solidan obrok u Grčkoj

Objavljeno: 15:43h

Srbin koji se na Iks mreži predstavlja kao "Gradjanin5", podelio je sliku obroka u Grčkoj za koji tvrdi da je platio ispod svake cene, direktno izazivajući pratioce da nađu sličnu ponudu na Adi Ciganliji u Beogradu, tvrdeći da tako nešto neće uspeti.

"10 evra u Grčkoj na plaži.. Da vas vidim nađete za te pare na Adi", napisao je on u opisu fotografije na kojoj je uslikao pivo, suvlaki i hleb, te objasnio da je suvlaki platio 7 evra, pivo 2,5 i hleb 0,5 evra.

Njegova "provokacija" ubrzo je postala viralna, pokrenuvši raspravu o cenama hrane i pića na popularnim domaćim i stranim destinacijama.

"Na Adu idem sa kesom peciva iz marketa"

Iako mu na prvu mnogi nisu verovali jer na profilu nije podelio i račun a ni tačnu lokaciju, autor objave je uslikao i druge akcijske cene u grčkom restoranu pa je tako giros pita sa caciki salatom, ili pileći giros sa salatom koštao svega 3,50 evra.

Ada Ciganlija
Ada Ciganlijafoto: Nebojša Mandić

"Zavisi gde u Grčkoj. Ja sam u Sitoniji ove godine plaćao 5 evra pivo (0,5) na plaži, npr..", "Na Adi je palačinka 400 dinara, dok je kafa sa šlagom laganih 500. Porodica ne može da prođe dan ispod 50-70 evra. Što znači da na Adu mogu da idem samo sa kesom peciva iz marketa i termosom kafe od kuće", "Ne može biti isto jer nisi uporedio cene sa glavnim gradom Grčke", "Gde ovo ima za 10 evra.. ja sam plaćao veliko točeno plus porciju ali veću 12,5e u Nikitiju", "Naravno da ne može. Kod nas je sve skuplje", glasili su samo neki od komentara ispod objave.

Bonus video:

04:14

BRZE VESTI 04.09.2024

(Espreso/Blic/Gordana Vuksanović/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.