Žene imaju novog Apolona za kojim lude na Instagramu: Bodibilder koji čisti, kuva, sprema i obožava svoju bebu FOTO
Ros Dickerson s bebom, Foto: Printscreen Instagram / dickersonross

pravi muškarac

Žene imaju novog Apolona za kojim lude na Instagramu: Bodibilder koji čisti, kuva, sprema i obožava svoju bebu FOTO

Za ovim zgodnim tatom sa Instagrama su odlepile baš sve žene, iako je zauzet

Objavljeno:

Ros Dickerson je 35-godišnji bodibilder i otac koji je zadivio mnoge pratioce svojim objavama na Instagramu zbog svog posvećenog pristupa roditeljstvu i svakodnevnim obavezama.

Pokazao je da je moguće balansirati između treninga i porodičnog života. Ros je otac dečaka od godinu i po dana i stalno je sa sinom.

Na društvenim mrežama često deli trenutke iz svakodnevnog života, prikazujući sebe kao muža i oca kakvog bi mnoge želele, a to često pišu njegovi pratioci ispod njegovih objava.

Jutro počinje sa kućnim obavezama dok beba spava, uključivanjem mašine za pranje veša, hranjenjem mačaka i čišćenjem kuće.

Najviše pažnje privlače njegove objave sa sinom

Kako bi što više vremena provodio sa sinom, Ros često trenira kod kuće. Dok on vežba, sin je pored njega, a ponekad ga i uključi u svoje vežbe.

Oženjen je fitnes modelom Lili Stocks, sa kojom često deli zajedničke fotografije, ali najviše pažnje na njegovom Instagram profilu privlače objave sa sinom.

Na društvenim mrežama često deli trenutke iz svakodnevnog života, prikazujući sebe kao muža i oca kakvog bi mnoge želele, a to često pišu njegovi pratioci ispod njegovih objava. Jutro počinje sa kućnim obavezama dok beba spava, uključivanjem mašine za pranje veša, hranjenjem mačaka i čišćenjem kuće.

Bonus video:

01:09

LEKARI SU NAM REKLI DA SE LAVOVSKI BORIO Menadžer Riblje čorbe otkriva kako su izgledali Borini poslednji dani

(Espreso/Index.hr/J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.