Da li je moguće da je Donald Tramp ovo upravo izjavio?! Da nije malo zakasnio?
Donald Tramp, Foto: Gordon Annabelle/CNP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

zanimljivo

Da li je moguće da je Donald Tramp ovo upravo izjavio?! Da nije malo zakasnio?

Osvrnuvši se na rat u Ukrajini, istakao je da sebe smatra sposobnim da taj rat okonča ukoliko postane predsednik

Objavljeno:

Bivši predsednik SAD i kandidat Republikanske partije na predstojećim predsedničkim izvorima Donald Tramp priznao je da je "za dlaku" izgubio u trci za Belu Kuću 2020. godine.

U opširnom intervjuu koji je dao popularnom podkasteru Leksu Fridmanu i koji je emitovan u utorak, Tramp je ponovio tvrdnju o izbornoj krađi pre četiri godine, ali je priznao da je pretrpeo poraz od svog tadašnjeg protivnika, demokratskog kandidata Džoa Bajdena.

Vladimir Putin i Donald Tramp
Vladimir Putin i Donald Trampfoto: JORGE SILVA / AFP / Profimedia

- Osvojio sam milione glasova više nego kada sam pobedio na prethodnim izborima. Rekli su mi da sam osvojio 63 miliona glasova i da ću pobediti. Ali nisam mogao da pobedim... Izgubio sam "za dlaku" i - vidite šta se dogodilo sa svetom - izjavio je on.

O ratu u Ukrajini

Osvrnuvši se na rat u Ukrajini, istakao je da sebe smatra sposobnim da taj rat okonča ukoliko postane predsednik, praveći poređenje sa odlazećim predsednikom Bajdenom i aktuelnom protivkandidatkinjom Demokratske stranke Kamalom Haris.

Bonus video:

05:17

NAPETO U AMERICI Nemanja Antić o uticaju migracija na tržište rada: Migranti obaraju cenu rada! Tramp i republikanci u strahu

(Espreso/24sedam/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.