Ovo je porodica ubijena u Milanu: Isplivali jezivi detalji, sin ubio oca posle masakra, pa ovo rekao policiji
porodica, Foto: Facebook / Drustvene mreze

MASAKR

Ovo je porodica ubijena u Milanu: Isplivali jezivi detalji, sin ubio oca posle masakra, pa ovo rekao policiji

Otac Fabio bio je u braku sa Danijelom A. (47), sa kojom je imao dva sina

Objavljeno:

Stravičan zločin dogodio se u Milanu u kojem je 17-godišnjak — jedini preživeli porodičnog masakra — pozvao policiju nakon što je navodno ubio svog oca (51), koji je pre toga ubio svoju suprugu i mlađeg sina (12).

Naime, kako je "Blic" pisao, stariji sin je pozvao policiju i izgovorio jezive reči.

- Ubio sam tatu, dođite - navodno je rekao dežurnom operateru, prenose tamošnji mediji.

Ovo je prvobitna verzija priče, koju policija trenutno istražuje, dok se trostruko ubistvo dogodilo u porodičnoj vili u Paderno Dunjanu, gradu na periferiji Milana na severu Italije.

Rekonstrukcija stravičnog ubistva

Dečak (17) je objasnio da se vratio kući nešto pre 1 sat iza ponoći i ušao u sobu svog 12-godišnjeg brata, gde je video svog oca kako sedi na stolici sa nožem pored tela njegovog mlađeg brata u krevetu i njegova majka na podu. U tom trenutku, prema priči koja tek treba da bude potvrđena, on je uzeo nož i nasmrt izbo oca.

Ono što je izvesno jeste da je, prema onome što se ispostavilo, u satima koji su neposredno prethodili tragediji, u vili je održana mala porodična zabava za rođendan oca Fabija, koji je u subotu 31. avgusta upravo napunio 51 godinu. Na žurki su prisustvovali i rođaci, komšije, ali i deca.

Otac Fabio bio je u braku sa Danijelom A. (47), sa kojom je imao dva sina — mlađen Lorenca (12) i starijeg (17) koji nije identifikovan zbog istrage koja je u toku.

Majka i otac
Majka i otacfoto: Printskrin/Facebook

"Najgore je prošao mlađi sin"

Kako navode tamošnji mediji, trostruko ubistvo se dogodilo oko 2 sata iza ponoći, a kako je potvrdio tužilac Klaudio Gitardi, najgore je prošao mlađi sin — zbog čega se zaključuje da je prvi stradao.

Njegovo telo pronašli su karabinjeri po pozivu, u spavaćoj sobi koji je delio sa starijim bratom. U istoj prostoriji, koja se nalazi pored sobe njegovih roditelja na gornjem spratu vile, pronađena su i tela njegovog oca i majke.

- Nadamo se da je sin to uradio da odbrani svoju majku i brata, to je najbolja hipoteza ove tragedije - ispričala je komšinica za tamošnje medije.

Italija
foto: Printskrin/Facebook

"Bio je tih, pametan dečko"

Prvobitno, najstariji sin je priznao da je nasmrt izbo svog oca nakon što je Fabio ubio svoju ženu i najmlađeg sina. Kako je ispričao, reagovao je mahinalno.

- Bio je u poslednjoj godini srednje škole, tih je, pametan, dobar dečko. Bavi se sportom. Poslednja osoba od koje biste očekivali da će vas povrediti - naveo je drug starijeg sina za medije, dok je drugi dodao da "nije imao problema sa drogom, kao ni da nije ulazio u sukobe sa roditeljima".

Karabinjeri Pokrajinske komande Milana od početka su isključili umešanost ljudi van porodičnog jezgra — sedamnaestogodišnjak to nije spomenuo u svojoj prvoj verziji događaja, a perimetarske kamere i alarmi nisu otkrili spoljna prisustva. U istragu su uključeni tužioci za maloletnike iz Monce i Milana.

"Porodica poznata u opštini"

Kako navode tamošnji mediji, porodica je živela u maloj vili unutar stambenog kompleksa u Paderno Dunjanu, a poznata je u milanskoj opštini jer su se bavili istorijskom gradnjom. Takođe se dodaje da su živeli u neposrednoj blizini porodice ubijenog oca.

Bonus video:

03:30

OSUMNJIČENI ZA MASAKR KOD MLADENOVCA DANAS PRVI PUT PRED SUDOM! Advokat Roskić otkriva da li je moguća kazna doživotne robije

(Espreso/Il Giorno, Blic/ML)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.