Makronova majka konačno progovorila o snaji: Evo kako je reagovala kada joj je udata profesorka zavela sina!
Emanuel i Brižit Makron, Foto: Abaca Press / Alamy / Alamy / Profimedia

roditelji progovorili o braku

Makronova majka konačno progovorila o snaji: Evo kako je reagovala kada joj je udata profesorka zavela sina!

Dugo se u Francuskoj pričalo da Emanuelovi roditelji ne gledaju blagonaklono na njegovu ljubav sa Brižit

Objavljeno:

Emanuel Makron boraviće u zvaničnoj poseti Srbiji 29. i 30. avgusta. Otkako se pojavio na političkoj sceni, javnost, bez sumnje, najviše intrigira njegov brak sa 24 godine starijom Brižit. Predsdenički par, međutim, ne obazire se na komentare. A šta o svemu misle roditelji Emanuela Makrona?

Roditelji Emanuela Makrona bili su šokirani saznanjem da im se sin, u to vreme 15-godišnjak, zaljubio u znatno stariju Brižit Ozijer, profesorku koja mu je predavala književnost u srednjoj školi u Amjenu.

Mlađanog Emanuela nisu interesovale vršnjakinje, već jedna elegantna, otmena i zrela žena koja je, bar do tada, bila u srećnom braku i podizala troje dece. Brižit je na sve to zaboravila kada je shvatila da je petnaestogodišnji Emanuel do ušiju zaljubljen u nju.

1 / 7 Foto: Pool/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za dve godine starijeg bankara Andre-Luija Ozijera Brižit se udala 1974. Kada je njen suprug saznao za vezu sa Emanuelom, istog časa je predao papire za razvod. Brak je zvanično okončan tek 2006, a već naredne godine Brižit je postala gospođa Makron. Njen četvrt veka mlađi muž odlučio je da neće imati biološku decu.

“To je odluka koju sam sam doneo. Moja supruga ima troje dece, neka su već bila odrasla kada sam je upoznao. Dogovorili smo se da je najvažnija stvar da ih izvedemo na pravi put i da ih volimo. Sada imam sedmoro unuka. Volimo se i prihvatamo jedni druge”, ispričao je svojevremeno Makron.

Roditelji Emanuela Makrona prekinuli tišinu

Dugo se u Francuskoj pričalo da Emanuelovi roditelji ne gledaju blagonaklono na njegovu ljubav sa Brižit, da su ga čak primorali da promeni školu kada su saznali da se zaljubio u profesroku. Međutim, oni se nikada nisu oglašavali na tu temu.

Tek nedavno je Emanuelov otac, Žan-Mišel, dao intervju za list L’Alsace u kojem je rekao da su glasine o promeni škole samo “priče za malu decu”. Što se tiče veze sa Brižit, njegov sin je, kako je istakao, još u mladim godinama dokazao da je slobodan.

“Možda je bilo rano, ali kasnije se pokazalo da je to nešto stvarno”.

Kako navodi autorka knjige o francuskom predsedniku, njegovoj majci Fransoaz navodno je bilo teže da prihvati snaju. Zbog razlike u godinama, naravno. Danas je, međutim, sve u redu.

“Naš odnos je prijateljski. Brižit i ja imamo iste interese i prioritete, sve govorimo jedna drugoj”, prenela je Gala reči gospođe Fransoaz Makron.

Bonus video:

00:24

Makron u pratnji lovaca sleteo na Beogradski aerodorom

(Espreso/ Blic Žena/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.