Par skočio sa 7. sprata sa bebom u naručju: Bežali od vatre koja je kuljala u stanu, pa zajedno otišli u smrt!
Požar, Foto: Printscreen/X/JovemPanNews

tragedija

Par skočio sa 7. sprata sa bebom u naručju: Bežali od vatre koja je kuljala u stanu, pa zajedno otišli u smrt!

Požar je izbio oko 10.30 časova u njihovom porodičnom stanu, a verovatno je bio izazvan curenjem gasa, prema prvim sumnjama vatrogasaca

Objavljeno:

Tragedija je potresla Valparaiso de Gojas u Brazilu, kada su bračni par i njihovo novorođeno dete poginuli u skoku sa sedmog sprata zgrade u kojoj su živeli, pokušavajući da pobegnu od požara.

Požar je izbio oko 10.30 časova u njihovom porodičnom stanu, a verovatno je bio izazvan curenjem gasa, prema prvim sumnjama vatrogasaca.

Graciana Rosa de Oliveira (34), Luiz Evaldo Lima (28) i njihova beba Leonardo, stara svega 23 dana, skočili su sa sedmog sprata svoje stambene zgrade u Brazilu pokušavši da izbegnu da stradaju u vatrenoj stihiji.

Njihov komšija je rekao da je izašao da vidi šta se događa jer je tog jutra čuo vriske. Primetio je ogroman plamen koji se širio i na susedne jedinice, a navodno je povređeno još 12 ljudi.

Na video-snimku snimljenom iz obližnje zgrade vidi se da je plamen dostigao visinu od nekoliko metara, sve do prozora na poslednjem spratu zgrade.

"Čula se vika ispred zgrade, pozivajući sve da beže", rekao je komšija Felipe.

U gašenju požara učestvoalo je čak 40 vatrogasaca.

Luiz, njegova supruga i njihova beba jedini su poginuli u incidentu, koji se još istražuje.

Muškarac je radio kao konobar i često je objavljivao na društvenim mrežama o tome koliko voli svoju suprugu.

U jednoj objavi, 28-godišnji muškarac je navodno napisao: "Nastavi da budeš ona smešna devojka koja čini dobro svima. Velikog srca. Volim te, ljubavi moja", piše Mirror.

Graciana je imala 34 godine i radila je kao kozmetičarka.

Na svom profesionalnom profilu na internetu, bila je ponosna što se predstavlja kao preduzetnica i opisala se kao izuzetno strastvena prema životu. Jedna od njenih objava navodno glasi: "Bogata sam svime što se novcem ne može kupiti".

Inače, Graciana je imala i ćerku iz prvog braka koja je bila u stanu u trenutku izbijanja požara, ali je na svu sreću, uspela da se spase. Takođe, i baka je izbegla vatrenu stihiju i pobegla stepenicama na vreme, za razliku od tragičnog para i njihove bebe.

Luiz i njegova supruga su se upoznali 2019. godine u prodavnici u kojoj su zajedno radili i ludo zaljubili.

"Bili su jako srećni zbog dolaska bebe", rekao je prijatelj Robson Muler.

Bonus video:

01:38

V.J. KOJI JE U POKUŠAJU IZNUDE PRETIO DA ĆE OCU SINA VRAĆATI NA RATE, IMAO JOŠ SAUČESNIKA? Bivši policajac analizirao slučaj

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.