Policija uhapsila oca koji je silovao ćerku (11): Nije se opirao, a onda izvukao pištolj iz gaća i ubio se?
Lisice ilustracija, Foto: Profimedia

horor

Policija uhapsila oca koji je silovao ćerku (11): Nije se opirao, a onda izvukao pištolj iz gaća i ubio se?

Mediji navode da je muškarac priveden u njegovom domu i da nije pružao otpor.

Objavljeno:

Muškarac (42), koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao ćerku (11), ubio se u policijskoj stanici nedugo nakon što je priveden, a oružje je navodno izvukao iz gaća.

On je nakon privođenja odveden u stanicu u Santa Klari del Mar, međutim, nedugo nakon što je u stanici bio vezan, uspeo je da izvuče pištolj koji je sakrio i da puca sebi u glavu.

Mediji navode da je muškarac priveden u njegovom domu i da nije pružao otpor. Po dolasku u stanicu, on je vezan u prostoriji i sa njim je bio čuvar. Međutim, pod još nerazjašnjenim okolnostima, osumnjičeni otac je uspeo da izvuče pištolj, najverovatnije iz donjeg veša i da sebi presudi.

Prema navodima izvora, izgleda da je osumnjičeni prilikom privođenja uspeo da dograbi pištolj i da ga sakrije u gaće, a da policajci to nisu primetili.

Nadležno tužilaštvo je naredilo da se sprovede detaljna istraga, kako bi se ustanovilo da li je bilo propusta policijskih službenika prilikom hapšenje, tokom transfera osumnjičenog i boravka u policijskoj stanici.

Takođe, naređeno je da policajci, koji su bili uključeni u akciju hapšenja, predaju svoje oružje na veštačenje. Istovremeno, naložena je i obdukcija osumnjičenog za silovanje deteta.

Bonus video:

52:41

USIJANJE 26.08.2024

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.