Čuveni lekar nestao na odmoru, već mesec dana od njega ni traga ni glasa: Porodica nudi nagradu!
Nestali lekar i supruga, Foto: Printscreen/ X/ @EmekKocaturk

misterija nestanka

Čuveni lekar nestao na odmoru, već mesec dana od njega ni traga ni glasa: Porodica nudi nagradu!

Mediji navode da dr Maurer ima troje dece

Objavljeno:

Čuveni lekar iz bolnice Šarite u Berlinu, nestao je na odmoru u Italiji i nema ga već mesec dana, a porodica sada nudi nagradu za informacije o njemu.

Markus Maurer (58), otišao je krajem jula da pešači po planini Đove u Pijemontu u Italiji, i od tada mu se gubi svaki trag. Doktor Maurer je sa suprugom i još dvoje rođaka otišao na odmor i 31. jula je oko 7 sati ujutru napustio svoju vikendicu u San Bartolomeu i krenuo je u šetnju. Supruga ga je očekivala da se vrati kući do podneva, ali njega nije bilo. Odmah je obavestila policiju.

Odmah se krenulo u potragu za poznatim lekarom sa čuvene klinike. U potrazi su učestvovali pripadnici vatrogasne jedinice, gorska služba, čak je i helikopter sa termovizijskim kamerama zahtevan iz Berna, ali lekaru nisu ušli u trag.

Helikopter je više puta nadletao područje, a navodno policija nije uspela da locira ni Maurerov mobilni telefon. Naime, poslednji signal uhvaćen je 31. jula oko 13.40 časova, ali ga je očitao švajcarski operater, kod jezera Mađore.

Prema navodima medija, potraga za lekarom je trajala četiri dana i potom je obustavljena. Međutim, porodica je nastavila privatnu potragu za njim. Na društvenim mrežama širi se apel rođaka i prijatelja na nekoliko jezika, u kojem pozivaju svakog ko ima bilo kakve informacije da im se javi, nudeći nagradu od 3.000 evra.

Mediji navode da dr Maurer ima troje dece.

Bonus video:

00:37

Policija u Mladenovcu i Topoli zaplenila oko 20 kilograma marihuane i uhapsila sedam osoba

(Espreso/Telegraf.rs/I.N./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.