Vreli kadrovi misteriozne lepotice koja je "pala" sa osnivačem Telegrama: Šuška se da mu je ona došla glave! (FOTO)
Julija Vavilova, Foto: julivavilova/Instagram/Printscreen

uvek se pojavljivala tamo gde je i on

Vreli kadrovi misteriozne lepotice koja je "pala" sa osnivačem Telegrama: Šuška se da mu je ona došla glave! (FOTO)

Atraktivna Julija je bila sa Durovim u privatnom avionu kad su sleteli u Pariz, pre nego što su uhapšeni

Objavljeno:

Osnivač “Telegrama” Pavel Durov uhapšen je u subotu na aerodromu u Parizu zbog navodnih prekršaja u vezi sa aplikacijom – ali on nije bio sam.

Sa njim u društvu je bila atraktivna misteriozna žena, za koju se veruje da mu je devojka. Julija Vavilova (24) – kako prenose mediji kripto trener i strimer iz Dubaja - navodno se često viđala sa Durovim na njegovim putovanjima. Kako piše Cryptopolitan.com uvek se pojavljivala tamo gde je i on, uključujući Kazahstan, Kirgistan i Azerbejdžan. Portal navodi da se spekuliše da je možda Julija razlog zašto je Durov uhapšen, ali niko ne zna zasigurno da li mu je bliska prijateljica ili nešto više.

Atraktivna Julija je bila sa Durovim u privatnom avionu kad su sleteli u Pariz, pre nego što su uhapšeni.

Pavel Durov
Pavel Durovfoto: Printscreen/Instagram/Durov

Ona je objavila nekoliko svojih slika kad su bili zajedno u Parizu, a mnogi u kripto zajednici veruju da je to dovelo vlasti do njih, navodi Cryptopolitan.com, dodajući da mnogi sada nagađaju da je ona bila ta koja je orkestrirala čitavu stvar, da je možda bila zamka, umešana u neke sumnjive poslove ili čak špijun.

U međuvremenu je francuski sud produžio pritvor Durovu (39) i on može trajati najviše 96 sati, rekao je izvor blizak istrazi, a prenosi “Gardijan”.

Kada se ta faza pritvora završi, sudija može da odluči da Durova oslobodi ili podnese tužbu i odredi dalji pritvor.

Durov je zadržan je u subotu veče na pariskom aerodromu Burže, neposredno nakon izlaska iz privatnog aviona kojim je doleteo iz Azerbejdžana. Kako je ranije navedeno, on je uhapšen po nalogu u vezi sa prekršajima popularnom aplikacijom za razmenu poruka.

Istraga se navodno vodi o nedostatku uređivanja sadržaja, a prema pisanju lokalnih medija, francusko pravosuđe smatra da je Durov umešan u brojna krivična dela i mogao bi da se suoči sa optužbama za terorizam, trgovinu drogom, prevaru i pranje novca. “Telegram” je u saopštenju naveo da je njegova moderacija u okviru industrijskih standarda i da se stalno poboljšava.

1 / 5 Foto: Printscreen/ X/ @runews

Ambasada Rusije u Parizu zatražila je od francuskih vlasti da objasne razloge za pritvaranje Durova, navodeći da su one do sada odbijale da sarađuju po tom pitanju, javili su ruski mediji.

Durov je napustio Rusiju 2014. nakon što je odbio da se povinuje zahtevima Kremlja da ugasi opozicione grupe na društvenoj mreži VK koju je osnovao kada je imao 22 godine.

Napustio je VK nakon spora sa vlasnicima i fokusirao se na “Telegram”, aplikaciju koju je osnovao sa svojim bratom Nikolajem 2013. godine.

Aplikacija “Telegram” danas ima 950 miliona aktivnih korisnika i postala je glavni izvor informacija o ratu u Ukrajini, navodi “Gardijan”.

Bonus video:

02:03

Koliko su maloletnici bezbedni na Internetu

(Espreso/ Blic/ Cryptopolitan.com, Agencije/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.