Kejt Midlton se pojavila u javnosti: Evo kako sada izgleda princeza nakon lečenja od raka (FOTO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

šok

Kejt Midlton se pojavila u javnosti: Evo kako sada izgleda princeza nakon lečenja od raka (FOTO)

Kejtino poslednje javno pojavljivanje bilo je na finalu Vimbldona, a takođe je prisustvovala i ovogodišnjem Trooping the Colou

Objavljeno:

Princeza od Velsa prvi put se pojavila na Krati Kirk otkako je ranije ove godine otkrila dijagnozu raka. Kejt Midlton (42) izgledala je u dobrom raspoloženju dok je prikazana kako stiže na nedeljnu službu sa svojim suprugom princom Vilijamom. Takođe su na putu do škotske crkve bili kralj Čarls i kraljica Kamila, vojvoda i vojvotkinja od Edinburga - zajedno sa njihovim sinom i Tim Lorens.

Kejtino poslednje javno pojavljivanje bilo je na finalu Vimbldona, a takođe je prisustvovala i ovogodišnjem Trooping the Colour. Princeza je nosila isti šešir koji je nosila prošle godine za nedeljnu službu u crkvi, kada je obukla bež tartan kaput sa tamnosmeđom fedorom od vunenog filca sa perjem.

Kejt Midlton u automobilu
Kejt Midlton u automobilufoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Vilijam je vozio auto, osmehujući se dok je ćaskao sa suprugom i za tu priliku odlučio se za tamnoplavo odelo. U međuvremenu, Čarls (75) i Kamila (76) su se živopisno pojavljivali u škotskim tartan ansamblima. Kraljica se odlučila za jarko zeleni blejzer, ukrašen crvenim detaljima na kragni i dugmadima, u kombinaciji sa odgovarajućim šeširom. Njen muž je dao elegantan stil u kiltu, nošen uz prigušenu sivu jaknu. Izgledalo je da Edvard i njegova supruga Sofi vole šik bež ansamble, savršene za kraj letnjeg vremena. Kejt se polako i postepeno vraća u javni život nakon vesti o njenim zdravstvenim borbama.

Podsetimo, prvi put od kako je u januaru imala operaciju abdomena i niza glasina i teorija koje su usledile, oglasila se i princeza od Velsa. Ona je u martu otkrila da ima rak. Detalji o bolesti nisu saopšteni, ali iz Kensingtonske palate kažu da su uvereni da će se princeza oporaviti u potpunosti.

"Moj medicinski tim je savetovao da se podvrgnem preventivnoj hemoterapiji i sada sam u ranoj fazi lečenja", izjavila je princeza tada.

Bonus video:

10:13

NIJE SAMO HALJINA KEJT MIDLTON NA VIMBLDONU KOJU JE KREIRALA SRPSKA DIZAJNERKA OČARALA SVE Imamo još jedan modni uspeh u svetu!

(Espreso/Kurir.rs/M.J/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.