Bacila pepeo svog dede u more, a onda je dobila znak: Nije mogla da veruje šta je u tom trenutku iskočilo! (VIDEO)
Posipanje pepela u more, Foto: Printscreen/TikTok/kylieg228

neverovatno

Bacila pepeo svog dede u more, a onda je dobila znak: Nije mogla da veruje šta je u tom trenutku iskočilo! (VIDEO)

Jedna žena podelila je emotivnu snimku trenutka kada je primila ‘znak’ od svog pokojnog dede

Objavljeno:

Neverovatan trenutak povezivanja s preminulim voljenim osobama može se dogoditi na najneočekivanije načine, kao što je to doživela jedna devojka koja je podelila dirljiv snimak.

Jedna žena podelila je emotivnu snimku trenutka kada je primila ‘znak’ od svog pokojnog dede - odmah nakon što je njegov pepeo posula u okean. Dvadesetogodišnja Kylie podelila je ovaj poseban trenutak na svom TikTok računu, gde je video prikupio gotovo 17 miliona pregleda u samo tri dana. Na snimku, koja prikazuje Kylie i njenu porodicu na brodu, vidi se kako se delfini pojavljuju ubrzo nakon što je pepeo dodirnuo vodu, a jedan od njih veselo prati brod sve do kraja putovanja, piše Mirror.

‘Posuli smo pepeo našeg dede, a onda smo imali posebne posetioce’, napisala je Kylie u emotivnom opisu videa, ‘Duboko verujemo da ih je on poslao kako bi nam pokazao da je još uvek s nama i da nas puno voli. Volimo te i nedostaješ nam, deda’. Ovaj trenutak inspirisao je i druge korisnike TikToka da podele svoje slične priče. ‘Moj deda je bio opsednut morskim kravama i kada smo bacili njegov pepeo u okean, morska krava je plivala pored nas nekoliko minuta kasnije’, otkrila je, ‘Prekrasan trenutak’.

@kylieg228

Deep down we think he sent them to us to tell us that he is still with us and that he loves us so much. We love and miss you grandpa so so much.❤️🕊️

♬ original sound - daydream

Drugi je napisao: ‘Učinili smo istu stvar za mog dedu i kada smo se vratili u kuću moje tetke, bio sam na pristaništu i dva delfina su plivala ispod mene. Svi verujemo da su me to pozdravili moji baka i deda’. A treći je podelio: ‘Kunem se da mi se upravo to dogodilo! Bacili smo pepeo mog dede i onda se pojavila gomila delfina!’.

Međutim, jedna zabrinuta devojka priznala je da nije spremna na sve što je Kylie prošla: ‘Ja i moja porodica ćemo za mesec dana prosuti pepeo mog dede u okean jer bi mu se to svidelo i ne znam jesam li spremna reći zbogom’. Kylie joj je odgovorila, pokušavajući da je umiri: ‘Ni ja nisam bila spremna, ali on nam je rekao da ne plačemo i da slavimo njegov život, tako da su za mene delfini bili njegov podsetnik koji nam je govorio da budemo srećni’.

Bonus video:

00:12

Ajkula u Herceg Novom

(Espreso/Večernji list/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.