Oglasio se otac stradalog mladića! Izneo šokantne tvrdnje, zanemećete: "Dali su dozvole za pokvarene mašine"
Grčka, Foto: Petar Aleksić, Vladimir Šporčić, printscreen/Facebook/Eleni Eleni

grčka

Oglasio se otac stradalog mladića! Izneo šokantne tvrdnje, zanemećete: "Dali su dozvole za pokvarene mašine"

Mladić je sa porodicom došao u luna park i krenuo na vožnju vrtećih stolica, ne znajući šta ga čeka

Objavljeno: 10:53h

Svi stanovnici i turisti na Halkidikiju šokirani su tragičnom smrću 19-godišnjaka u zabavnom parku. Njegov besni otac poručio je da svi odgovorni za smrt njegovog sina treba da odgovaraju, kao i da su sprave u luna parku bile neispravne.

Mladić je sa porodicom došao u luna park i krenuo na vožnju vrtećih stolica, ne znajući šta ga čeka. Plastična stolica na kojoj je sedeo se olabavila i 19-godišnjak je pao i udario glavom o stub, rekao je njegov šokirani brat, koji je u tom trenutku bio na susednom mestu i gledao kako se tragedija odvija pred njegovim očima.

Otac 19-godišnjaka, koji nije bio prisutan, sada se oglasio za "Prototemu".

"Moje drugo dete je pošteđeno, ali mogu da verujem da sam nepravedno izgubio sina. Potražite gradonačelnika koji je dao dozvole za ove pokvarene mašine, nekvalitetne i pokvarene. Ovo što se danas dogodilo je zločin. Nađite ih, jer ću ih ja pronaći!" rekao je on.

Policija je uhapsila 58-godišnjeg vlasnika zabavnog parka, dok će biti obavljeno veštačenje kako bi se utvrdili tačni uzroci nesreće.

Šesnaestogodišnji brat stradalog mladića, koji je bio sa njim i morao majku da obavesti da mu je brat poginuo, za "Nevsit" opisuje kako se nesreća dogodila.

"Bio sam sa bratom na istoj vožnji. Sedeo sam odmah pored njega. Čini se da su bile loše održavane te sprave. Sve je išlo prebrzo, više nego što je trebalo. Imao sam sreće i vrlo brzo sam reagovao i uhvatio se da ne padnem i ja. Moj brat je pao i udario je glavom o stub. Došli smo iz Verije na Halkidiki na odmor sa mojom majkom i mojom braćom i sestrama i sve se ovo desilo ", kaže brat stradalog mladića.

Bonus video:

50:41

REDAKCIJA 20.08.2024. 2. DEO

(Espreso/Blic/Protothema/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.