Majka utopila ćerku (7), sin sve video: Na svedočenju ridao dok je opisivao ubistvo, a onda nacrtao sve (VIDEO)
Amanda i AJ, Foto: Printscreen/Tiktok/Court.vid

užas!

Majka utopila ćerku (7), sin sve video: Na svedočenju ridao dok je opisivao ubistvo, a onda nacrtao sve (VIDEO)

Smrt je prvobitno bila tretirana kao nesrećan slučaj

Objavljeno:

U avgustu 2007. godine stravičan zločin uzburkao je američku javnost. Amanda Luis je optužena da je ubila svoju sedmogodišnju ćerku Adrianu Huto u njihovoj kući na Floridi. Amanda je pozvala hitnu pomoć i rekla kako je pronašla svoju ćerku u bazenu bez znakova života, a kada su došli, devojčica nije disala i oni su samo mogli da je proglase mrtvom.

Smrt je prvobitno bila tretirana kao nesrećan slučaj, dok mlađi sin Ej Džej (tada šestogodišnjak) nije odveden u policijsku stanicu, gde je optužio majku kako je gurnula Adrianu u vodu da je kazni. Slučaj je završio na sudu 2008. godine, kada je na poroti bilo da utvrde da li je dečak izmislio priču ili ne. Na suđenju, prvi svedok je bio upravo mali Ej Džej. Dao je nekoliko različitih priča o tome šta se zapravo dogodilo tog kobnog dana. Prvo je rekao kako je majka potpila njegovu sestru, potom je promenio iskaz u to da je devojčica upala u vodu dok je vadila bube iz bazena

.Na suđenju dečak je i nacrtao kako je izgledao kobni dan:

Crtež
Crtežfoto: Printscreen/Youtube/Jackie 13th Juror

Porota je, i pored ovih nekonstantnosti, proglasila Amandu krivom za ubistvo i zlostavljanje deteta. Dobila je doživotnu robiju.

Suđenje je snimano, a ovako je izgledao:

Ovo je jedan od retkih slučajeva da se dete od svega šest godina izvodi na sud da svedoči, a advokati su pokušavali da zbune dete tokom davanja iskaza. Nakon dugog istraživanja, utvrđeno je da je Amanda zapostavljala decu, te da nije bila povezana sa ćerkom i da je patila od mentalnog poremećaja ADHD.

Pokušala je da smanji kaznu, čak je i prošla poligrafsko testiranje, ali ona i dalje služi doživotnu robiju bez mogućnosti izlaska iz zatvora.

Bonus video:

20:34

POPODNEVNI DNEVNIK 15.08.2024

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.