Pronađena preminula beba u kanti za đubre
Policija, ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR

Pronađena preminula beba u kanti za đubre

Žena je tvrdila da ju je njen muž, 28-godišnji Elijasard Moneus, napao peglom pre nego što je pobegao sa njihovim sinom Džejkobom Moneusom

Objavljeno:

Tromesečna beba je pronađena mrtva u kanti kod kuće, što je dovelo do hapšenja dečakovog oca. Sumorno otkriće došlo je nakon što su službenici policijske uprave Lafajet odgovorili na bolnički poziv u vezi sa ženom koja je navodno bila žrtva nasilja u porodici.

Žena je tvrdila da ju je njen muž, 28-godišnji Elijasard Moneus, napao peglom pre nego što je pobegao sa njihovim sinom Džejkobom Moneusom.

Policija je potom pretražila porodičnu kuću, ali nije našla tragove bebe Džejkoba.

Policija je kasnije u nedelju rano ujutru uhapsila Eliasarda Moneusa u Indijanapolisu i odvela ga na ispitivanje. Na pitanje gde se njegov sin nalazi, Moneus je prvobitno tvrdio da nije znao, pre nego što je uverio istražitelje da je dečak bezbedan, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Međutim, drugi pretres kuće doveo je do zastrašujućeg otkrića deteta u narandžastoj kanti sa poklopcem koji se zatvara, kako je izvestio LavandCrime.

Preliminarni uzrok smrti identifikovan je kao gušenje, a način smrti je ubistvo, saopštio je mrtvozornik okruga Tipekano. Optužbe u vezi sa Džejkobom smrću tek treba da budu podignute protiv Moneusa, prenosi Mirror US.

Bonus video:

00:35

Novak objavio HIT snimak iz automobila

(Espreso / J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.