Petar pokazao stan od 5 kvadrata pa sve šokirao kad je rekao koliko plaća kiriju! U njemu ima sve, sem WC-a (VIDEO)
Stan od 5 kcvadrata, Foto: Printscreen/TikTok/petarcet9

šok

Petar pokazao stan od 5 kvadrata pa sve šokirao kad je rekao koliko plaća kiriju! U njemu ima sve, sem WC-a (VIDEO)

Da li biste vi platili 800 evra za pet kvadrata u Parizu? Petar je baš to i uradio

Objavljeno:

Svi volimo raskoš i luksuz, posebno da gledamo i inspirišemo se lepim stvarima. Kada su kuće u pitanju, fokus je na poznatim ličnostima naravno, kao i različitim stilovima koje su odabrali da krase njihove domove.

Po koja jahta sa strane, pet automobila u garaži, motocikli, skup nameštaj, slike, kuhinja, bašta itd.

No, ovaj stan je sve samo ne luksuzan, naprotiv, mnogi su videvši objavu na Tiktoku, krenuli da sa uznemirenošću komentarišu ovaj stan, nazivajući ga pravom "zatvorskom ćelijom".

Kako stvari stoje, više liči na ostavu za metle, a zapanjujuća je informacija da mesečnu kiriju Petar plaća čak 800 evra za pet metara kvadratnih.

Video je snimljen u Parizu u potkrovlju zgrade, a započinje snimanjem ulaznih vrata. Sve deluje normalno dok ih nije otvorio.

Kada je otvorio vrata svoje garsonjere, prvo što upada u oči jeste blizina kade i kreveta. Čak i najmanji vračarski stan, koliko god bio grozan i skup, ima odvojen toalet i ne stoji stanaru pored glave.

Odmah iznad, nalazi se najmanja veš mašina koju smo ikada videli, a da nije ona za poneti što liči na plastično kuvalo. Ne bismo mogli reći koliko veša unutra stane, ali zasigurno je to vrlo malo.

Pored veš mašine nalaze si nešto što liči na bojler, dok je minijaturno ogledalo takođe pored kade.

Stan ima svega jedan prozor(nimalo začuđujuće), a kuhinja je tek posebna priča. Jedna mikrotalasna peć, nekoliko flašica vode, jedna posuda koja liči na uređaj za pravljenje hleba, dok šporeta nema. Verovatno se Petar hrani negde vani.

U stanu se takođe nalaze i mali televizor kao i jedna lampa- jedini izvor svetlosti u garsonjeri.

Što se tiče WC šolje, ona se nalazi van i deli se sa ostalim stanarima.

@petarcet97 for me its the shower right next to my pillow #paris #apartmentsearch #tinyhouse ♬ grooby ahh TikTok sound - Ken'z

Komentari na ovaj video nisu nimalo pozitivni, jer je primetna uznemirenost usled ove pojave.

Jedna devojka je napisala "To je zločin"; dok je druga komentatorka napisala:"Da li je ovo uopšte legalno?"

Neki od komentara su bili vrlo groteskni. Jedan čovek je napisao:"Bolje bi bilo da se nalazi na vrhu Ajfelovog tornja", dok ga je drugi napisao da ako želi da ide u WC, ide "u kadu".

Petar nije više stanar te garsonjere i sada živi u stanu sa kvadraturom koja je pristojna za život, sudeći po njegovim video objavama sa Tiktoka.

Bonus video:

01:25

IZDAVANJE STANOVA BEZ PRIJAVE? Glavni razlog izbegavanje plaćanja poreza: Visoke cene kirija nisu JEDINI problem građanima

(Espreso / Stil / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.