Otrovan pauk ujeo muškarca u Grčkoj, on preminuo u bolnici!
Bolnica, Foto: Profimedia

jezivo

Otrovan pauk ujeo muškarca u Grčkoj, on preminuo u bolnici!

Prva medicinska slika ovog 48-godišnjeg pacijenta nije izazvala nikakvu zabrinutost

Objavljeno:

Jedan 48-godišnji muškarac preminuo je u bolnici Pirgosu u Grčkoj, nakon što ga je ujeo pauk!

Nepodnošljivi bolovi koje je osećao u nozi u početku su ga odveli kod privatnog ortopeda, koji nije našao nikakav relevantan problem i uputio ga je u bolnicu u Pirgosu.

Prva medicinska slika ovog 48-godišnjaka nije izazvala nikakvu zabrinutost. Međutim, doktori su ga primili, a ubrzo se zdravlje pacijenta naglo pogoršavalo uprkog naporima doktora. Pacijent ae sve vreme zalio na bolove u novi, preneo je portal "Protothema"

"Nažalost, uprkos nadljudksim naporima čitave ekpa naš pacijent je preminuo. Ovaj incident se nije dobro završio. Dali smo sve od sebe. Ovo je nešto što se moglo očekivati od početka", rekao je Angeliki Sarantopulo, direktor hirurgije u bolnici i nastavo:

"Prema opisu koji smo dobili mislimo da je pacijenta ujeo smeđu mediteranski pauk. Naravno, nema protivotrova i otrov se prilično brzo širi po telu. Iako od početka ne izgleda kao da je nešto ozbiljno pacijent ne shvata u kolikoj je opasnosti. Prvih 72 sata su ključni, posle dolazi do przog pogoršanja".

Bonus video:

06:09

ŽILET MI JE BIO ISPOD OKA, POSTALO JE TOPLO, A ONDA SAM VIDELA KRV! Jeziva ispovest ŽENE PAUK o surovom incidentu u zatvoru

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.