Kupili kuću koja je izgledala kao dom iz snova, osim jedne prostorije: U nju nisu smeli da kroče, a onda... (FOTO)
Sklonište, Foto: Printscreen/ Reddit/ kylemacabre

KAO IZ HOROR FILMA

Kupili kuću koja je izgledala kao dom iz snova, osim jedne prostorije: U nju nisu smeli da kroče, a onda... (FOTO)

Par je kupio svoju "kuću iz snova", ali je imala samo jednu manu - sklonište koje je izgledalo "kao nešto iz horor filma"

Objavljeno:

Par iz američke države Novi Meksiko kupio je novu kuću koja je izgledala kao dom iz snova – osim „misterioznog“ objekta u dvorištu. Vrata stepenicama vode pod zemlju, a 34-godišnji Kajl, korisnik društvene mreže Reddit, opisao je to kao sklonište koje liči na nešto iz horor filma.

Podelio je i fotografiju kao prilog svojoj tvrdnji i njegova objava je postala viralna, a svoje iskustvo ispričao je i za Newsweek. Kako je rekao, on i supruga su znali za sklonište kada su ga kupili. Međutim, kada je Kajl otišao da vidi imanje, njegova supruga nije mogla da ga prati zbog obaveza na poslu.

Kuća je bila u odličnom stanju. Bila je najbolja od svih koje sam video tog vikenda, a imala je samo jednu manu: užasno sklonište“, rekao je on.

Prvo na šta sam pomislio bio je film „Varvarin“ ili scena iz „Kad jaganjci utihnu“ sa Džodi Foster u podrumu gde vidite telo koje se raspada u kadi. Možete zamisliti da se nisam usudio da siđem stepenicama“, rekao je Kajl.

Ipak, odlučili su da kupe kuću, a Kajl je tek nakon što su se već uselili skupio hrabrost i odlučio da proveri kakvo je to sklonište. Sudeći po dokumentaciji, izgrađeno je osamdesetih godina prošlog veka i obuhvata veliki podzemni prostor, tuš i toalet.

Kajl je priznao da je bio „veoma nervozan“ pre nego što je sišao niz stepenice, plašeći se scena koje bi mogle da ga sačekaju.

Psihički sam se pripremio za najgore“, rekao je on, ali i priznao da ono što je zaista očekivao nisu leševi, već zapušteno mesto.

Očekivao sam nekoliko centimetara mutne vode na podu ili neki prljavi, stari dušek“, rekao je.

Na sreću, ništa od toga nije zatekao. Čak ni insekte ili zmije. Na njegovo iznenađenje, mesto je bilo prilično dobro očuvano, o čemu svedoče fotografije koje je objavio na Redditu.

Ispod njegove objave, mnogi su podelili ideje šta bi sve mogao da uradi sa tim prostorom. Mnogi su bili oduševljeni, ali neki su ga upozorili da bi prostor mogao biti ispunjen toksičnim gasovima ili da bi život u njemu mogao biti nebezbedan zbog stare strukture. Takvi komentari su na kraju naveli Kajla da pozove inspektorat da pregleda sklonište, prenosi N1info.si.

Među predlozima korisnika bili su i vinski podrum, „muška soba”, sklonište za tornado i gostinska soba. Na kraju, Kajl je odlučio kako će iskoristiti prostor.

Definitivno želim da manje liči na podzemnu betonsku kutiju. Nekako sam se odlučio kada sam to video. Uvek sam sanjao o muzičkoj sobi“, rekao je u intervjuu.

Bonus video:

00:47

KAFIĆ OD SANTE LEDA! U njemu možete da jedete i pijete, kad napolju okuje jak minus! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ N1/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.