Skandal trese Ameriku, isplivali pipavi detalji iz prošlosti muža Kamale Haris! Nacija na nogama!
Kamala Haris, Foto: Profimedia

opalaa

Skandal trese Ameriku, isplivali pipavi detalji iz prošlosti muža Kamale Haris! Nacija na nogama!

Emhof i njegova prva supruga rastali su se 2009. posle 16 godina braka, a navodno nakon što je Kerstin saznala za aferu

Objavljeno: 09:00h

Suprug Kamale Haris, našao se na udaru, nakon što su pojedini mediji objavili da je varao svoju prvu suprugu i da je porodičnoj dadilji navodno napravio dete.

DailyMail prenosi da je Emhof priznao da je imao aferu dok je bio u braku sa prvom suprugom.

"Moja prva žena Kerstin i ja smo imali neka teška vremena, a zbog mojih poteza. Preuzeo sam odgovornost, i u godinama koje su usledile rešili smo stvari kao porodica i izašli smo jači nego ranije", rekao je suprug Kamale Haris za CNN.

Emhof je dao izjavu za američki CNN nakon što je britanski tabloid pisao da je varao svoju prvu suprugu Kerstin i da je bio u vezi sa "plavom dadiljom", koja je predavala i u privatnoj školi koju su njegova deca pogađala. Navodno joj je napravio i dete.

Kamala Haris
Kamala Harisfoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Izvor CNN-a je rekao da je Emhof žestoko zažalio zbog afere, ali da je bio spreman da njihova veza "može da ispliva na videlo".

Žena sa kojom je bio u vezi, Najen Nejlor (47) nije negirala saznanja kada su novinari DailyMaila zakucali na vrata njene kuće u Hemptonsu.

Ona nije želela da komentariše išta, samo je rekla: "Veoma sam zaprepašćena sada".

Blizak prijatelj, koji je bio upoznat sa aferom i Najeninom navodnom trudnoćom rekao je za Daily Mail da ona nije zadržala dete, ali navode da se na društvenim mrežama vidi snimak "misteriozne devojčice" po imenu Bruk 2009. godine, kada je dete i rođeno.

Druga prijateljica, Stejsi Bruks, koja je rodila blizance otprilike u isto vreme kada je Najen navodno trebalo da se porodi, takođe nije negirala nijednu od tvrdnji - ali je rekla da neće otkriti dalje informacije bez Najenine dozvole.

Kada je istina izašla na videlo, prema navodima DailyMaila, usledila je panika među bliskim saradnicima Kamale Haris, a pre izjave Emhofa.

Emhof i njegova prva supruga rastali su se 2009. posle 16 godina braka, a navodno nakon što je Kerstin saznala za Aferu. Njihova ćerka Ela je tada imala 10, a Kol 15 godina.

Izvori su naveli da je Nejlor nakon afere morala da napusti posao učiteljice u elitnoj privatnoj osnovnoj školi u Kalver Sitiju u Kaliforniji, gde je predavala Emhofovoj deci, a radila je i kao dadilja za par.

Kamala Haris
Kamala Harisfoto: EPA-EFE/KENNY HOLSTON / POOL

Ko je "drugi džentlmen"?

Daglas Emhof (59) je advokat i imao je veliku ulogu tokom kampanje Džoa Bajdena za predsedničke izbore 2020.

Rođen je u Bruklinu, a sa svojom porodicom preselio se u Južnu Kaliforniju kada je bio tinejdžer

Njegova i Kamalina priča počinje na sastanku na slepo. Naime, spojili su ih Daglasov klijent i Kamalin prijatelj 2013. godine, kada je Haris bila poznati političar u svojoj državi, Kaliforniji.

Uoči njihovog sastanka, Emhof je nazvao i ostavio dugačku govornu poruku, a na koju mu Harisova odgovara na svakoj godišnjici. Otada su zajedno, a venčali su se 2014. godine u Santa Barbari.

Bonus video:

04:42

KAMALA NE POZNAJE SPOLJNOPOLITIČKE TEME Sukob mišljenja u programu uživo: Ona će se fokusirati na GLAVNU temu među biračima

(Espreso/Telegraf/I.N./CNN/Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.