Sin plakao bez prestanka, majci se slošilo: Potresni prizori sa sahrane lepe Tatjane, Ivanove reči odjekuju (VIDEO)
Tatjana Ozolina, Foto: Printscreen/ Instagram/ tanechkaozolina

SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI

Sin plakao bez prestanka, majci se slošilo: Potresni prizori sa sahrane lepe Tatjane, Ivanove reči odjekuju (VIDEO)

Stotine ljudi, članova porodice, prijatelja i bajkera oprostilo se od Tatjane, koja je imala osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod nalogom MotoTanya, i ispratilo je na njenu poslednju vožnju

Objavljeno:

Tatjana Ozolina, koja je bila poznata kao najlepša ruska bajkerka, sahranjena je tokom vikenda nakon što je poginula u Turskoj tokom vožnje motora.

Stotine ljudi, članova porodice, prijatelja i bajkera oprostilo se od Tatjane, koja je imala osam miliona pratilaca na društvenim mrežama pod nalogom MotoTanya, i ispratilo je na njenu poslednju vožnju.

Njena porodica bila je slomljena. Njen 13-godišnji sin plakao je bez prestanka, dok se njenoj majci u jednom trenutku slošilo.

Dečaku je majka bila sve na svetu. Tatjana je često objavljivala snimke i fotografije sa sinom.

Parking na groblju bio je pun motociklista, dok su bajkeri jedva zadržavali suze.

Na sahrani je bio i njen bivši muž, koji je obećao da će brinuti za njihovog sina.

Tokom govora rekao je da je porodica njenu strast prema motociklima smatrala opasnom, ali se nije mešala, jer ju je to činilo srećnom.

"Nismo mogli da je sprečimo u tome, jer je bila srećna dok je vozila motor, to ju je činilo slobodnom", rekao je njen bivši suprug.

Dodao je da su porodica i Tanja imali velike planove koje su želeli da ostvare, ali nisu imali vremena. Sada će, kako je rekao, biti čak teško i zamisliti kako će porodici biti bez Tatjane, ali da je on kao otac spreman da uradi sve za njihovog sina.

Tatjanin otac je rekao da se ne slaže sa tim da ih je ona napustila.

"Tanja je oteta od nas. Nadam se da će odgovorna osoba biti kažnjena", rekao je njen otac Ivan.

Nakon službe, Tatjanino telo je kremirano, a urna sa pepelom će biti položena u njenom rodnom gradu, gde žive njeni roditelji.

Da podsetimo, Tatjana, koja je bila poznata kao najlepša ruska bajkerka, poginula je u Turskoj pre nedelju dana. Do nesreće je navodno došlo kada ju je drugi motociklista, koji je vozio sa njom i još jednim bajkerom, udario u njen crveni BMW otpozadi. Nakon udarca njen motor je odleteo i udario u zaštitnu ogradu, a Tanja je proglašena mrtvom na licu mesta.

Bonus video:

05:02

OVO SU NAJČEŠĆI UZROČNICI SAOBRAĆAJNIH NESREĆA, A ALKOHOL JE SAMO JEDAN OD NJIH! Danas mnogi prave reprizu 1. maja, VOZAČI OPREZ!

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.