Danska kraljica doživela bizarnu nesreću: Nakon šuškanja da je muž vara, sada joj se ovo desilo! (VIDEO)
Kraljica Meri, Foto: Lars H. Laursen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

KRALJEVSKA PORODICA

Danska kraljica doživela bizarnu nesreću: Nakon šuškanja da je muž vara, sada joj se ovo desilo! (VIDEO)

Palata je kasnije potvrdila da kraljica nije povređena

Objavljeno:

Kraljica Meri, supruga danskog kralja Frederika, posetila je nedavno Grenland, gde ju je čovek na skuteru oborio na pod. Kraljica je pozdravljala svoje obožavatelje kad ju je stariji muškarac udario sa skuterom. Njena deca, princ Vinsent i princeza Žozefina, bili su u njenoj blizini, a prisutan je bio i kralj Frederik.

Kraljica je izgubila ravnotežu i vikala je dok je padala, ali je ipak ostala pribrana nakon što se ustala. Brzo je reagovalo i njeno obezbeđenje koje je zaustavilo skuter.

Stariji muškarac koji je udario kraljicu je izgledao izrazito potreseno i rekao je kako "nije znao šta se dogodilo". Kako piše Daily Mail, muškarac je hteo da pruži ruku kraljici, ali je slučajno pritisnuo papučicu gasa.

Palata je kasnije potvrdila da kraljica nije povređena.

Frederik i Meri upoznali su se 2000. godine tokom Olimpijskih igara, a ona nije znala ko je on. Tadašnji princ i Australijanka su se verili u oktobru 2003. godine, nekoliko meseci nakon što se zvanično objavilo da su u vezi. Venčali su se 14. maja 2004. godine. Danas zajedno imaju četvoro dece.

Osim humanitarnim radom i odevnim kombinacijama, danska kraljica Meri često u zadnje vreme puni novinske stranice pričom o skandalu. Pojavile su se glasine kako Frederik vara svoju suprugu s rijaliti zvezdom.

Pojavile su se fotografije Frederika i glumice Ženoveve Kasanove (47) u Madridu u novembru prošle godine. Bili su zajedno na izložbi dela Pabla Pikasa. Spekulisalo se da je bacio oko na razvedenu Kasanovu. Ona je to negirala i rekla kako nisu u romantičnom odnosu, te nazvala to zlonamernim komentarima.

Bonus video:

49:08

REDAKCIJA 26.07.2024. 2. DEO

(Espreso/Kurir/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.