Melanija konačno presekla, sve će da iznese u javnost: Tajming nikad gori, biće neviđenih fotki zanosne Slovenke!
Donald i Melanija, Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP / Profimedia

sad

Melanija konačno presekla, sve će da iznese u javnost: Tajming nikad gori, biće neviđenih fotki zanosne Slovenke!

Donald Tramp i Melanija Tramp objavili vesti za sve fanove

Objavljeno:

Svi fanovi lika i dela predsednika i njegove prve dame dočekali su dve lepe vesti uzaspoce.

Bivši predsednik Donald Tramp i njegova žena Melanija u četvrtak su objavili da oboje objavljuju knjigu. Ono što je zbunilo javnost je to da bračni par, o čijem razvodu se godinama spekuliše, knjige promoviše, ali i objavljuje, odvojelo, u drugim izdavačkim kućama.

Ovo će biti prvi memoari zanosne Slovenke i očekuju se na jesen ove godine. Melanija je knjigu opisala kao "moćnu i inspirativnu priču o ženi koja se sama isklesala svoj put i prevazišla nedaće i dostigla visine."

Knjiga je trenutno dostupna za unapred naručiti na njenom sajtu za 40 dolara, dok prodaje i kolekcionarsku verziju za čak 150 dolara koju će lično potpisati, a u kojoj će biti i 48 nikad viđenih slika bivše prve dame.

"Ovo je intimni portred žene koja je vodila neverovatan život. Melanija uključuje privatne priče i porodične slike koje nikad nije delila ranije." stoji u opisu.

U četvrtak je i njen muž Donald objavio slične vesti - objaviće svoju treću knjigu "Sačuvajmo Ameriku" sa slikama njegovog vremena u Beloj kući i aktuelne kampanje sa komentarima o tome šta je njegov plan ako osvoji ovogodišnje izbore. Knjiga će koštati 100 dolara, a potpisana verzija će koštati basnoslovnih 500 dolara, a za naslovnu stranu knjige izabrao je ništa drugo do sliku koja je već postala kultna - podignuta ruka nakon pokušaja atentata koji se desio pre mesec dana.

Bonus video:

04:10

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.