Poznata glumica Violeta je pronađena mrtva sa 54 uboda: Sada svi gledaju u njenu unuku! Jedna stvar je misterija!
Ivet Stajkova, Foto: Printscreen/instagram/ivetstaikov

horor!

Poznata glumica Violeta je pronađena mrtva sa 54 uboda: Sada svi gledaju u njenu unuku! Jedna stvar je misterija!

Apelacioni sud odlučio je na sednici 11. juna da se tinejdžerka vrati u stan bake i deke po majci i da tamo sačeka početak suđenja za ubistvo za koje je osumnjičena

Objavljeno:

Devojka Ivet Stajkova (19) optužena je za brutalno ubistvo glumice i njene bake Violete Doneve, koja je u oktobru 2022. godine pronađena mrtva sa 54 uboda na telu u njenom stanu u Bugarskoj.

Apelacioni sud odlučio je na sednici 11. juna da se tinejdžerka vrati u stan bake i deke po majci i da tamo sačeka početak suđenja za ubistvo za koje je osumnjičena.

"Ivet se nalazi već mesec dana u stanu kod bake i deke. Odobren joj je kućni pritvor. Oseća se dobro, pozitivna je, želi da čita knjige i integriše se u društvo čim pre. Baba i deda su se obavezali da neće ostati bez nadzora ni minut", rekao je advokat Petar Čalemov.

Tinejdžerka ne živi sa majkom jer je ona ponovo osnovala porodicu i sada ima bebu sa novim mužem, dok je Ivetin otac van Sofije. Ubijena baka je zapravo majka od Ivetinog oca.

Kako prenose bugarski mediji, Ivet je navodno baku ubila pod velikom količinom opijata. Ovu informaciju potvrdio je i njen bivši dečko Martin koji je rekao da je skoro pet godina koristila amfetamine, ekstazi, marihuanu, kokain, antidepresive i tablete za spavanje.

Ivet je pred sudijom Mihailovim obećala da neće konzumirati drogu. Pristala je na povremene testove koje će policijske jedinice sprovoditi dok je u kućnom pritvoru.

Obećala da će biti "čista"

Do sada je tinejdžerka bila "čista", ali je i krug ljudi sa kojima se druži tokom kućnog pritvora izuzetno suzen. Odlučila je da se posveti samo onim ljudima koji su je kontaktirali dok je bila u zatvoru.

Poslednjih meseci zatvora, Ivet je bila neprepoznatljiva, ni traga ni glasa od one devojke koja se tukla u ćeliji i napadala stražare.

Pre puštanja u kućni pritvor, ona je imala izuzetno dobro vladanje, a posvetila se i dodatnim aktivnostima kao to su pletenje i šivenje. Zatvorski službenici su je okarakterisali kao "uzornu".

"Želim samo jedno, da se vratim u Sofiju da završim školovanje", rekla je svojim advokatima.

Inače, Ivet je pre samo godinu dana napravila pravu pometnju u sofijskom pritvoru gde je nekoliko puta grubo prekršila pravila. Dva puta je napala zatvorenike, skakala je da se pesniči, šutirala stražare. Na kraju je imala danonoćno lično obezbeđenje.

Danas, Ivet kaže da se kaje zbog svega ali najviše jer je ubila baku. Na poslednjem ročištu je rekla da je "volela Violetu i da ne može sebi da oprosti ono što je uradila".

Sledeće ročište je zakazano za 3. septembar a tom prilikom će biti saslušai svedoci koji su bili na mestu nesreće.

Poznata glumica pronađena mrtva posle nedelju dana potrage

Tragično ubistvo se dogodilo 18. oktobra 2022. godine kada je baka Violeta, žena uglednog reditelja Ljudmila Stajkova, pronađena mrtva nedelju dana kasnije nakon što je prijavljeno da je nestala. Policija je razvalila vrata stana u kom je žena živela i pronašla telo žene sa 54 uboda. Unuka Ivet, koja je u tom trenutku imala ozbiljnih problema sa drogom, odmah je osumnjičena za zločin.

Do dana današnjeg motiv je ostao misterija.

Prema optužnici, Ivet je u trenutku ubistva živela sa bivšim momkom koji se požalio baka Violeti da je Ivet agresivna prema njemu i njegovoj majci. Violeta je onda pozvala Ivet kod nje da živi, dala joj novac, ali nije odobravala da se tinejdžerka drogira. Upravo je to bio razlog čestim svađama koje su vodile.

Bonus video:

06:23

UBISTVO POLICAJCA U LOZNICI POVEZANO SA NAPADOM VEHABIJE NA IZRAELSKU AMBASADU? Ekseprti: Moramo ih uhvatiti da saznamo motive

(Espreso/Telegraf.rs/A.R./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.