Ma da li je realno? Kad vidite kako je ovaj maturant došao na proslavu neće vam biti dobro, neverica! (VIDEO)
Maturant, Foto: Printscreen/ Youtube/ Dogtooth Media

HIT HITOVA

Ma da li je realno? Kad vidite kako je ovaj maturant došao na proslavu neće vam biti dobro, neverica! (VIDEO)

Maturant je odlučio da će njegov dolazak na zabavu biti nezaboravan, a u realizaciji ideje mu je pomogla majka

Objavljeno:

U proteklom periodu, imali smo priliku da vidimo raznorazne kreacije koje su maturanti nosili na proslavama - kako u Srbiji tako i u svetu, ali naredna priča pomera granice.

Stiže iz Britanije gde je svršeni srednjoškolac Lukas Džejmson zapanjio drugove i svoje profesore jedinstvenom “izgledom”.

On je odlučio da će njegov dolazak na matursku zabavu biti nezaboravan, a u realizaciji ideje mu je pomogla majka Laura.

Pošto su isključili opciju iznajmljivanja helikoptera, Lukas je predložio da ga iz kombija izbace maskirani ljudi - i to u mrtvačkoj kesi!

Laura je to nazvala “briljantnom idejom“, prenosi New York Post.

“Uvek je dobro biti originalan i smisliti nešto drugačije“, rekla je majka četvoro dece, koja je nabavila tri mrtvačke kese - za sina i njegove drugare.

Majka je istovrememo brinula da ne upadne u probleme.

“Da me je neko posmatrao, verovatno bi pozvao policiju, dodala je.

Lukasovi prijatelji su bili suzdržani zbog bizarnog štosa, ali su na kraju pristali. Uoči proslave, Laura je obavestila profesore o planu kako bi organizovali slikanje.

Kada je došao veliki dan, 6. jul, Lukasov očuh Din Džejmson i dvojica njegovih prijatelja stavili su “fantomke” na glave i stigli na proslavu u kombiju.

Izvukli su mrtvačke kese, položili ih na zemlju i otvorili. Na iznenađenje prisutnih, pojavili su se momci u odelima i sa naočarima za sunce.

“Svi su rekli da je bio najoriginalniji dolazak na matrursku proslavu ikada. Svakako bolje nego da su iznajmili limuzinu”, kazala je ponosna majka.

Bonus video:

02:52

POLAGANJE MALE MATURE U BEOGRADU

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.