Otišla na večeru sa prijateljima, posle 2 dana je našli mrtvu: Niko ne zna šta se desilo, žalila se na ove simptome
Foto: Printscreen/Facebook/BernardetteGrasso

TUGA

Otišla na večeru sa prijateljima, posle 2 dana je našli mrtvu: Niko ne zna šta se desilo, žalila se na ove simptome

Đulijana je umrla u snu, a njeno telo je prevezeno na obdukciju.

Objavljeno:

Žena sa Sicilije umrla je iznenada tokom vikenda nakon što je izašla na večeru sa prijateljima. Zvaničnici su naredili obdukciju kako bi se otkrio uzrok smrti.

Đulijana Farači (40) iz područja Mesine na Siciliji, izašla je u petak uveče sa prijateljima na večeru. Prvi simptomi bolesti pojavili su se u subotu popodne.

Đulijana se žalila na temperaturu i povraćanje, a kako su joj se u nedelju stanje pogoršalo, pozvala je Hitnu pomoć i lekari su uradili elektrokardiogram. Sledećeg jutra pronađena je bez znakova života.

Đulijana je umrla u snu, a njeno telo je prevezeno na obdukciju.

Zamenik tužioca, Andrea Apolonio, otvorio je istragu o slučaju, a Đulijanina sestra je u pratnji advokata Salvatorea Mankuza otišla u policijsku stanicu da podnese prijavu i zatraži obdukciju kako bi se razjasnili uzroci smrti.

Prema rečima advokata, Đulijana tokom večere sa prijateljima nije jela suši ili sirovu ribu, čime je negirao natpise koji su kružili u pojedinim medijima.

Đulijana Farači
foto: Printscreen/Facebook/BernardetteGrasso

"Ono što pišu neke novine nije tačno, proizvoljno pretpostavljajući mogući uzrok trovanja hranom i posledične smrti. Očekujemo rezultate obdukcije kako bismo dobili medicinsko-pravna pojašnjenja o uzrocima ove tragične i prerane smrti", rekao je advokat.

Prema njegovim rečima, nikome od njenih prijatelja sa kojima je bila na večeri nije pozlilo.

Među meštanima Sant'Agata di Militelo, gde je Đulijana živela, vladaju šok i tuga. Nikome nije jasno kako je došlo do ove misteriozne smrti, dok se istraga nastavlja.

Bonus video:

20:52

POPODNEVNI DNEVNIK 28.06.2024

(Espreso/Telegraf/A.M./Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.