"ŠTO DALJE OD OVAKVIH PROSTAKA": Grk ostao u šoku zbog prizora na poznatoj plaži, Srbi odma skočili - gore mreže!
Plaža, Foto: Profimedia

NEVERICA

"ŠTO DALJE OD OVAKVIH PROSTAKA": Grk ostao u šoku zbog prizora na poznatoj plaži, Srbi odma skočili - gore mreže!

Fotografija iz Neos Marmarasa u Grčkoj zaprepastila stanovnike

Objavljeno:

Fotografija iz Neos Marmarasa u Grčkoj u kojoj su nepoznati turisti na poseban način "obezbedili" svoje mesto na plaži iznervirala je mnoge srpske turiste na internetu, nakon što ju je objavio jedan Grk.

On je na Fejsbuk grupi "Live from Greece" pored fotografije na kojoj se nalaze ostavljeni peškire na plaži u noćnim časovima pomalo ljutito priznao svim korisnicima da za takvim stvarima nema potrebe.

"Kopi Pefkohori, pejst Neos Marmaras? Gradska plaža. Nema potrebe, obzirom da je Paradiso na 50% popunjenosti, baš komotno", napisao je Grk.

Kako se može videti na fotografiji turisti su ostavili svoje peškire na gradskoj plaži, a preko njih stavili i ogromno kamenje kako im niko ne bi odneo peškire a i kako bi osigurali prostor na plaži za sledeći dan.

"Zaista glupo"

Srbi su se ispod fotografije odmah javili i priznali da i sami ne vole da vide ovako nešto.

"Zaista glupo", napisala je ukratko jedna Srpkinja.

Druga je dodala:

"Nemam reči. Odvratno! Neko treba da dođe i da im sve to razbaca".

Tada se javio jedan gospodin pa napisao:

"Na šta to liči? Opusti se, dođi kad se naspavaš, lagano posle kafe itd pa biće mesta aman! Ne znam kakav je to odmor i letovanje ako razmišljaš gde ćeš i kako ćeš. Došao si i opusti se i uživaj. A kad im se nakupi blizu još 10 ljudi onda kao 'ne valja plaža gužva'. Gade mi se takvi".

"Što dalje od ovakvih prostaka"

Tu su se našli još neki komentari.

"Prošle god u Kalikratiji onaj manji bager kojim sređuju plažu, skupljao peškire, suncobrane, stolice... ostavljene tako. Razumem da odeš da ručaš pa ostavljaš, ali da ostavljaš noću?! Ja prva ne nosim s plaže ništa kad odem da ručam. Ali ne zbog mesta, jer kad dođem popodne uglavnom je manja gužva, jer oni celodnevni otišli, već stvarno ne mogu 2x da nosim i suncobrane i stolice i sve rekvizite. Ali noću, ej bre", "Samo na kraj Peloponeza dalje od tih prostaka da ti ne propadne odmor", "Šta, kao ne može neko da pomeri ili šutne peškir pa su ovim kao obezbedili mesto?", pisali su još neki članovi grupe.

Ovakve stvari međutim, kažnjive su u Crnoj Gori još od prošle godine.

Bonus video:

07:29

ALEKSANDAR SENIČIĆ O LETOVANJU SRBA I NAJATRAKTIVNIJIM DESTINACIJAMA ZA LETOVANJE

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.