Ovo mu nikad neće oprostiti: Kada je Megan čula šta je princ Vilijam uradio, briznula u plač, a onda je uradila ovo
Megan Markl, Foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

osveta se služi hladna

Ovo mu nikad neće oprostiti: Kada je Megan čula šta je princ Vilijam uradio, briznula u plač, a onda je uradila ovo

U dokumentarnoj seriji o Saseksovima, princ Hari je progovorio o Meganinoj reakciji na jedno saopštenje koje je u javnost dao njegov brat, princ Vilijam.

Objavljeno:

Megan Markl i princ Hari u javnosti su neretko govorili o poniženjima koja su doživeli od strane kraljevske porodice, ali neka od njih posebno su ih pogodila. U dokumentarnoj seriji o Saseksovima, princ Hari je progovorio o Meganinoj reakciji na jedno saopštenje koje je u javnost dao njegov brat, princ Vilijam.

"Najtužnije je što je došlo do raskola između mog brata i mene, tako da je on sada na strani 'Firme'. I razumem to, njegovu ulogu u njoj. To je njegovo nasleđe, tako da je deo toga implementiran u njega kao deo njegove odgovornosti da ta institucija preživi i nastavi", započeo je Hari pa dodao:

"Jednog dana izašla je priča kao deo razloga zašto smo Megan i ja sve ostavili, a pisalo je da nas Vilijam maltretira. A kad sam nakon sastanka seo u auto, rekli su mi da je izašlo zajedničko saopštenje, izdato i u bratovljevo i u moje ime, gde se odbacuje priča da nas je on oterao iz porodice. Nisam mogao da verujem. Niko me nije ni pitao za dozvolu da stavi moje ime u tu objavu", rekao je Hari.

Zatim je otkrio i kako je Megan reagovala na sve.

"Nazvao sam Megan i sve joj ispričao, a ona je briznula u plač jer su u samo četiri sata bili spremni da lažu da zaštite mog brata, a u tri godine nisu bili spremni da kažu istinu da bi zaštitili nas. Nakon toga su odlučili da iznesu sav 'prljav veš' u javnost što im je, prema nekim stručnjacima, 'pokvarilo narativ o srećnom porodičnom životu', piše Express.

Podsetimo, princ hari i Megan Markl od 2020. žive u Kaliforniji, gde odgajaju sina Arčija i ćerku Lillibet.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Glossy/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.