Devojčica (12) ugušila rođaku zbog svađe oko telefona: Sudiće joj se kao odrasloj osobi, majka žrtve neutešna
Policija, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

SAD

Devojčica (12) ugušila rođaku zbog svađe oko telefona: Sudiće joj se kao odrasloj osobi, majka žrtve neutešna

Majka žrtve, Rajana Smit, identifikovala je svoju ćerku kao Demeriju Holingsvort.

Objavljeno:

Dvanaestogodišnja devojčica iz Hamblota, Tenesi, optužena je za ubistvo prvog stepena nakon što su tužioci rekli da se na snimku vidi kako guši svoju osmogodišnju rođaku u krevetu na sprat koji su delile.

- Devojčica, koja će sledeće nedelje napuniti 13 godina, navodno je koristila posteljinu da uguši svoju rođaku, zatim očistila žrtvu i premesti njeno telo - rekli su istražitelji koji su pregledali video snimak incidenta sa sigurnosne kamere koja se nalazi u kući.

Majka žrtve, Rajana Smit, identifikovala je svoju ćerku kao Demeriju Holingsvort. Kako je objasnila, seća se da je Demeria uvek bila nasmejana, bila je dobra u školi.

- Volela je da čita knjige, da ide na plivanje, da se igra napolju, da vozi bicikl svaki dan, da se igra sa decom u komšiluku, da se igra sa decom mojih prijatelja. Moja beba je bila slatka - rekao je Smit.

Problem nastao zbog svađe oko telefona?

Majka ubijene devojčice je rekla da su devojčice tokom leta boravile kod bake u Humboltu. Ona kaže da je problem nastao zbog svađe oko telefona.

- Kada su mi rekli za to, trebalo je samo da odem po svoje dete. Međutim, oni su se zabavljali tokom leta i nisam mislila da će ona ubiti moju bebu - rekla je.

Majci ubijene devojčice je teško da shvati šta se desilo njenoj ćerki.

- Nije učinila ništa čime bi zaslužila da joj se oduzme život. Imala je samo osam godina. Upravo je napunila osam godina u aprilu - rekla je Smit.

Tinejdžerki će se suditi kao odrasloj osobi

Frederik Edži, okružni tužilac 28. okruga u zapadnom Tenesiju, rekao je da njegova kancelarija traži od sudije za maloletnike Marka Džonsona da prebaci dete na okružni sud da mu se sudi kao odrasloj osobi.

- Smatram da je ovo jedno od najuznemirujućih dela koje je počinila ili odrasla osoba ili maloletnik koje je moja kancelarija gonila - rekao je Ejdži u izjavi objavljenoj na stranici kancelarije na društvenim medijima.

Devojčica (13) se tereti za ubistvo prvog stepena

Trinaestogodišnjakinja se tereti za ubistvo prvog stepena i neovlašćeno korišćenje dokaza.

Smitova se nada maksimalnoj kazni.

- Prošli put kada sam videla svoju bebu, smejala se, ljubila me, govorila mi da će me videti kada bude vreme da se vrati kući. Nikada se ne vraća kući. Nikada se neće vratiti kući - rekla je majka ubijene devojčice.

Bonus video:

31:48

CENTRALNI DNEVIK 19.07.2024

(Espreso/Blic/Foks/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.