Orban se oglasio o atentatu na Trampa! Njegove reči odjekuju svetom, samo 2 dana pre užasa je bio kod njega (VIDEO)
VIktor Orban i Donald Tramp, Foto: EPA MARTIN DIVISEK, EPA Zoltan Fischer, AP Photo Mike Stewart

SVE JE REKAO!

Orban se oglasio o atentatu na Trampa! Njegove reči odjekuju svetom, samo 2 dana pre užasa je bio kod njega (VIDEO)

Bivši predsenik je povređen, dok su naoružani napadač i najmanje jedan posetilac skupa ubijeni

Objavljeno:

Bivši predsednik Amerike Donald Tramp je juče izbegao sigurnu smrt, kada su na predizbornog mitingu u Pensilvaniji odjeknuli pucnji dok je on govorio na bini.

Bivši predsenik je povređen, dok su naoružani napadač i najmanje jedan posetilac skupa ubijeni, sopštila je Tajna služba.

Napadač je ispalio više hitaca sa "uzdignute pozicije" van skupa pre nego što ga je Tajna služba ubila. Izvori iz policije su rekli da se nalazio na krovu zgrade, dok je Tramp odveden od strane obezbeđenja sa krvlju na licu.

Povodom ovog nemilog incidenta se oglasio i mađarski premijer Viktor Orban, koji se samo dva dana pre njega sastao sa Donaldom Trampom.

"Moje misli i molitve su sa predsednikom Donaldom Trampom u ovim mračnim časovima", napisao je Orban na svom nalogu na društvenoj mreži X.

Tramp je prema navodima Daily Mail-a upucan u uvo, a bivši predsednik Amerike je nagon što je pogođen, podigao pesnicu uvis kako bi svojim pristalicama saopštio da nije teško povređen.

Kada je pucanj odjeknuo, okupljeni su počeli da vrište i da beže.

Bonus video:

05:05

TREĆI SVETSKI RAT ILI KRAJ AMERIČKE DEMOKRATIJE?! Jelača iz Njujorka analizirao prvu debatu: BAJDEN I TRAMP SU VELIKI GUBITNICI

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.